Gram ve çeyrek altında yükseliş sürüyor

Gram ve çeyrek altında yükseliş sürüyor

ABD'nin faiz indirimlerine kapı aralamasıyla altında başlayan yükseliş sürerken, artan talepte yükselişi devam ettirdi. Konuya ilişkin Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten uyarılar geldi.

ABD'nin faiz indirimlerinin ardından başlayan yükseliş sürüyor. Gram ve çeyrek altında ise yerel seçimlerin yaklaşmasıyla artan talebin etkisiyle yükseliş yaşanıyor.

Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altında son durum...

Gram altın 2,246 TL

Çeyrek altın 3,985 TL

Yarım altın 7,898 TL

Cumhuriyet altını 16,097 TL

ONS altın 2,176 dolar

UYARI GELDİ!

Konuya ilişkin Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş önemli uyarılarda bulundu. Önümüzdeki 15 gün de altında sakin bir dönem geçirileceğini vurgulayan Memiş, "Panik yapmayın, gaza gelmeyin" uyarısında bulundu. Memiş aynı zamanda altın fiyatlarında 100 dolarlık atak yaşanacağını ileri sürdü.

Memiş, şunları söyledi:

"Altının ons fiyatı 2176 dolar seviyesinde, toparladı biraz daha. Kritik direnç seviyesi artık 2180 dolar seviyesi oldu. Geçen hafta da anlattığım gibi boşluk bir alanımız var. Bu 2125 dolar seviyesi. 2160 dolar seviyesinden yüzde 50 alım yapan arkadaşlar oldu. 2125 dolar seviyesinden tekrar 100 dolarlık bir atak yaparak 2225 dolar seviyesine kadar bir yükseliş trendi göreceğimizi ben tahmin ediyorum. Ons altın tarafında kısa vadede negatif; orta ve uzun vadede pozitif görünüm tekrar ediyor."

Kaynak:Haber Merkezi

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.