Hüseyin Taklacı

Hüseyin Taklacı

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ

                                   

  Türkiye zor bir sınavdan geçiyor. Bu zor sınavı başarıyla atlatmamız lazım. Türkiye'nin gücünü gören dış güçler bir araya gelmiş durumda. Bu süreçte safları sık tutmaya ihtiyacımız var. Özellikle şunu biliyoruz Amerika devlet başkanı Obama, Rusya devlet başkanı Putin bir araya gelerek kadeh kaldırmıştı. İşte orada yaptıkları anlaşma Türkiye'nin belini kırma anlaşmasıydı. Ülkemizi zor bir süreç bekliyor. Güçlü Türkiye'de hasta olan PKK ve yandaşlarını kullanıyorlar. Geçmişte ermenileri kullanmışlardı. Hedefteki planları Türkiye'de iç savaş çıkarmaktı ve ayaklanmayı sağlamaktı. Ne yazık ki plan tutmadı!

  Amerika ve Rusya planlarını yerine getirmek için Türkiye'yi zorluyor. Rusya ülkemize uçağını neden gönderdi? Bizi tahrik etmek için yaptı bunu. Bilinçli bir şekilde yaptı. Peki niye yaptı? Suriye'de istediğini yapmak için. Rahat hareket edebilmek için yaptı. Rusya, Suriye'de istediği her bölgeyi bombalıyor, bunlar neden burada?

   ABD, baktığımızda ne yaptığını bilen, Suriye'nin toprak bütünlüğü diyen bir ülke, kendini dürüst gören bir ülke. Ne yazık ki terör örgütlerini destekleyen bir ülke, Suriye'nin içindeki azınlıkları destekleyen bir ülke.

   ABD ve Rusya böyle adaletsiz bir şekilde giderlerse dünyayı, üçüncü dünya savaşı bekliyor. Bu ülkelerin liderlerinin kendilerine bir an önce çekidüzen vermesi lazım. Türkiye'nin sabrını zorluyorlar, şunu bilmiyorlar Türkiye'yi zorlamak üçüncü dünya savaşı çıkarmak. Türkiye dört kulvarda savaşacak. Gücü olan büyük bir devlet Türkiye bu işe başlarsa bu işin sonunda Türkiye'yi durduramazlar. Durdurmak için bu iki süper gücüm diyen ülkeler nükleer silah kullanmak zorunda kalırlar. Dünyanın halini bir düşünün. Buradan içimizdeki hainlere de sesleniyorum, Türkiye içinde yaşayan pkk ve yandaşları pydlilere de aklınızı başınıza alın. Bu halkın sabrını çok zorladınız.

   Ey ülkemizi yönetenler, sizlerde kararlı adımlar atın. Hainlere ne yapılması gerekiyorsa sizde onu yapın. Vatan hainlerini görmüyor musunuz? Daha ne kadar  görmezlikten geleceksiniz? Millet sizin yanınızda, bitirin şu işi!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR