Haluk Levent, Devlet Bahçeli’ye ne dedi?

Haluk Levent, Devlet Bahçeli’ye ne dedi?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugün yaptığı parti grup konuşmasında Oğuzhan Uğur’u ve Haluk Levent’i hedef aldı. Haluk Levent’ten yanıt gecikmedi. Peki, Haluk Levent ne dedi, ne yanıt verdi?

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen iki büyük yıkıcı depremin ardından, ülkemiz arama kurtarma ekipleriyle seferber olmuş durumda. AHBAP ve Oğuzhan Uğur'la ilgili konuşan Bahçeli, partisinin grup toplantısında iki ismi hedef aldı. Peki, Haluk Levent ne cevap verdi, Devlet Bahçeli’ye ne dedi?

haberci-haluk.jpg

HALUK LEVENT’TEN CEVAP GELDİ

AHBAP Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi. Levent’in açıklamaları şu şekilde:
“Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçeli’nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz.

Bilgi eksikliği gitmiş olabilir diye, dün sabah ben ve Ahbap ekibim yapacağımız çalışmalarla ilgili başta, Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyasi parti liderlerinden randevu almaya başlamıştık. Randevu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkese yapacağımız çalışmaları anlatacağız”

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.