Hamamönü’nde ahşaptan lambalar

Hamamönü’nde ahşaptan lambalar

Hamamönü’nde kurulan ‘KTÜK’ adlı ahşap aydınlatma lambalarının bulunduğu stant görenlerin hayli ilgisini çekiyor.

Ramazan Ayı dolayısıyla Altındağ Belediyesi’nin Hamamönü’ne kurduğu stantlar vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Kurulan stantlar arasında tamamı el emeği olan ahşap aydınlatma lambalarının bulunduğu ‘KTÜK’ stanttı dikkatlerimizden kaçmadı. Standın başında duran Onur Özel ürünler hakkında gazetemize bilgi verdi. Özel, ürünlerin tamamının el emeği olduğunu ve ortalama 4-5 çeşit ağaç kullandıklarını söyledi. Fiyatların ise ağacın kalitesine göre değiştiğini belirtti. 

İLK DEFA GÖRENLER ŞAŞIRIYOR

dsc_0001.jpg

Hamamönü’nde Ramazan ayı dolayısıyla kurulan stantlar vatandaşların büyük ilgisini görüyor. ‘KTÜK’ isimli ahşap aydınlatma lambalarının bulunduğu stant ise görenlerin hayli ilgisini çekiyor. Tamamı el emeğiyle imal edilen ürünlerin bulunduğu stant görevlisi Onur Özel ise bu ürünler hakkında gazetemize konuştu. Ürünlerin kardeşinin iç mimar olarak tasarladığını ve kendilerinin imal ettiğini belirten Özel, “Kardeşim iç mimar o tasarlıyoruz ve beraber yapıyoruz. Bu ürünlerin tamamını ellerimizden çıkıyor. Burada ilk defa görenler çok beğeniyor. Kimse geçerken tepkisiz kalmıyor mutlaka bakanlar soranlar oluyor” dedi.

AĞACA GÖRE FİYAT 

Ağaç çeşitliğinin kaliteye ve fiyata yansıdığını söyleyen Özel, “Ceviz, söğüt, ardıç, akasya gibi ağaçlar kullanıyoruz. Ağacın kalitesine göre fiyatı değişiyor tabi oda ürüne yansıyor. Müşteri kısmına geçince pahalı üretici kısmına geçince ucuz oluyor ”dedi. Özel müşterilerinin de olduğu belirten Özel, ortalama bir ürüne yapmalarının 1 haftalarını aldığına dikkat çekti. Fuarlara özel olarak davet edildiklerini de söyleyen Özel, “Belirli bir yerimiz yok fuarlarda kendimizi gösteriyoruz. Ve mutlaka yerimizde ayrı oluyor ilgi büyük” dedi. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.