Hedef dünya şampiyonluğu

Hedef dünya şampiyonluğu

Kick Boks'ta WAKO Büyükler Avrupa Şampiyonu olan Etimesgut Belediyesi Gelişim Spor Kulübü sporcusu Beyza Fatma Özkaçar şampiyonluk kupasını ve madalyasını Belediye Başkanı Enver Demirel'e takdim etti. Özkaçar, hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi

Kick Boks'ta WAKO Büyükler Avrupa Şampiyonu olan Etimesgut Belediyesi Gelişim Spor Kulübü sporcusu Beyza Fatma Özkaçar şampiyonluk kupasını ve madalyasını Belediye Başkanı Enver Demirel'e takdim etti. Özkaçar, bundan sonraki hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Başkan Demirel, Beyza Fatma Özkaçar ve antrenörü Haydar Babacan'ı başarılarından dolayı kutladı, "Avrupa şampiyonu olarak ayyıldızlı bayrağımızı göndere çektirdiniz, İstiklal Marşımızı okuttunuz. Etimesgut Belediyemizin adını dünyaya duyurdunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Bundan sonra inşallah dünya şampiyonluğu bekliyoruz" dedi.

'ŞAMPİYONLAR ÇIKARACAĞIZ'

Başkan Demirel, kick boks için Atatürk Stadyumu'nda modern salonlar yaptıklarını hatırlatarak, "Bu salonlardan daha çok şampiyonlar çıkaracağız" dedi. Demirel, şampiyon sporcuyu altınla ödüllendirdi.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU SÖZÜ

Şampiyon sporcu Beyza Özkaçar, şampiyonluk kupasını ve madalyasını Başkan Demirel'e takdim ederek, destek ve katkıları için teşekkür etti. Özkaçar, bundan sonraki hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi. Antrenör Haydar Babacan, Başkan Demirel'e kicks boks eldiveni giydirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.