Osman Doğan

Osman Doğan

insanlığımızı şokluyoruz

insanlığımızı şokluyoruz

 

Bu yıl kurbanlar mahsun, bu yıl kurbanlar şerefli, bu yıl vatan toprağının her bir karışı için Kınalı kuzular kurban verildi. Bu kurban bu sebeple buruk ve derin bir anlama sahiptir. Bu kurbanda ilk dua ilk nida Şehitlerimizin ruhuna olsun inşallah.

İslam alemi yine bu kurbanda siyonizmin kirli ellerine teslim olmuş durumda. Dinimizin gereği olan kurban yerine, siyonizmin kanlı ellerine kurban edilmiş durumdalar.

Herkese yetecek, hepimizin oturabilecegi kocaman bir Halil İbrahim sofrası oluşturalım. Büyük bir sofranın başında ırklara bölmeden, ben sen demeden, Türk'ün Kürtle, Lazın, Çerkezle aynı din Etrafında kucaklaştığı İslam Sofrasında bir araya gelelim. Allah'a kul, Allah için kurban keselim.

Sofralarimiz şenlensin,ocaklarımız tütsün, ihtiyarımız tebessüm buyursun, çoçuklarımız alabildiğince gür sesle gülsün...

bombalar , silahlar patlamasın ,hiçbir cocuk açlıktan ölmesin, kavgalar savaşlar bitsin, insanlık yeniden yeşersin yeniden dirilsin...islâmın gür sesi, hür ses olarak aleme örnek olsun.

İslam coğrafyalarında sürekli bir kan, ölüm varken ve buna İslam devletleri seyirci kalırken, Hristiyan birliğini suçlamanın yersiz ve Anlamsız OLDUĞUNU düşünüyorum.

Biz aramızda birlik olamamışken, onlardan medet ummak ne kadar acı. Hristiyanlar kendi çıkarı için birlikten taviz vermezken, biz paramparça durumdayız.

Yine her yıl söylediğimiz gibi kurban geldi, bir lokma kurban etine hasret Müslüman kardeşlerimiz var. İslam coğrafyasında bir lokma kurban eti yiyemeyenler varken, bizler buralarda Kurbanlık etlerimizin bozulmaması için dolaplar alıyoruz. Kısaca etleri dondurmuyoruz, insanlığımızı inancımızı bu dolaplarda şokluyoruz, farkında değiliz.

Kurban birlik olma, adanma, hatırlama, hatırlanma günüdür.

Bu gün çocukların, Yaşlıların , anne Babaların ziyaret edilme günüdür. Kısaca bayram, Sıla-i rahimdir... Dokuz günlük bayram-ı fırsat bilip kendilerini otel odalarına hapsetmenin yanlış olduğunu her yıl hatırlatıyorum. Bugün yine Kardeşçe,bir Müslüman'a yakışacak şekilde kurbanlarımızı keseceğiz inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR