İsa Çınar’ın Ankaragücü hayalleri gerçek oldu

İsa Çınar’ın Ankaragücü hayalleri gerçek oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Hatay’dan Gençlik ve Spor Bakanlığı Çubuk Kız Yurdu’na getirilen İsa Çınar Ankaragücü altyapısına transfer oldu.

MKE Ankaragücü, depremden önce Hatayspor altyapısında forma giyen ve ailesiyle birlikte Ankara'ya gelen genç futbolcu İsa Çınar'ı altyapısına kazandırdı.

isa-cinar-1.jpg

“UMUTLARI BİRLİKTE YEŞERTİYORUZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı Çubuk Kız Yurdu’nda “Ben Daha önce Hatayspor’da oynuyordum. Babam seni burada Ankaragücü’ne yazdıracağım” diyen depremzede genç futbolcu adayı İsa Çınar hayallerine kavuştu. Açıklamadan sonra girişimlerde bulunan Ankaragücü, “Umutları birlikte yeşertiyoruz. Yeni transferimiz İsa Çınar Beştepe Tesislerimizde!” paylaşımı gerçekleştirerek İsa’yı altyapıya kazandırdı.

isa-cinar-2.jpg

Transfer sonrası İsa Çınar, “Futbol benim her şeyim. Artık altyapı antrenmanlarıma burada devam etmek istiyorum. Ankaragücü Başkanı ve Teknik Direktörlerine çok teşekkür ediyorum. Çok büyük bir futbolcu olmak istiyorum” dedi. Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin ise, “İsa'nın yurttaki arkadaşları için de elimizden geleni yapacağız. Alt yapı hocalarımız Çubuk Yurtları'nda ki minik kardeşlerimizin sosyal ve fiziksel gelişimi için gereğini yapacak. Bakanlıkla görüşüyoruz. Alt yapı hocalarımız mesailerinin bir kısmını artık orada gerçekleştirecek” açıklamalarında bulundu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.