İzmirliler merakla bekliyor! Alaçatı Ot Festivali ne zaman?

İzmirliler merakla bekliyor! Alaçatı Ot Festivali ne zaman?

Çeşme'nin ünlü beldesi Alaçatı, her yıl olduğu gibi bu yıl da lezzet tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor. 13. kez düzenlenecek olan Alaçatı Ot Festivali, bu yıl da sevenleri tarafından merak uyandırdı? Peki, Alaçatı Ot Festivali ne zaman düzenlenecek?

Alaçatı Ot Festivali, Ege mutfağının eşsiz lezzetlerini tanıtmak ve ziyaretçilere sunmak amacıyla düzenleniyor. Festivalde, yöresel otlarla yapılan yemeklerin yanı sıra ev yapımı reçeller, salçalar, mezeler, börekler, çörekler ve pastalar da ziyaretçilere sunulacak.

haber1-002.jpg

HEM ALIŞVERİŞ HEM TARİF

Her yıl olduğu gibi bu yıl da festivalde, Ege mutfağının geleneksel lezzetlerine dair bilgiler ve tarifler paylaşılacak. Ziyaretçiler, festival standları arasında dolaşırken hem alışveriş yapacakları ürünleri seçebilecekler hem de evlerinde deneyebilecekleri yeni tarifler öğrenebilecekler. Ayrıca festival, Türkiye gastronomisinin önde gelen isimlerini bir araya getirerek ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor.

haber2-002.jpg

ALAÇATI OT FESTİVALİ NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Her yıl binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Alaçatı Ot Festivali, bu yıl da lezzet dolu günler vaat ediyor. 18-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan festival, gastronomi tutkunlarını Alaçatı'nın enfes lezzetleriyle buluşturacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.