İZSU'dan Seferihisar, Kemalpaşa ve Ödemiş'e içme suyu müjdesi

İZSU'dan Seferihisar, Kemalpaşa ve Ödemiş'e içme suyu müjdesi

İZSU Genel Müdürlüğü; Kemalpaşa, Seferihisar ve Ödemiş’te bulunan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarını içme suyuyla buluşturuyor. Toplam 3 bin 221 konutun abonelik başvuruları alınacak.

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti İzmir’in içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarındaki içme suyu sorununu çözüyor. Bu kapsamda kent genelindeki hizmet ve abonelik ağını genişletmeye önem verdiklerini belirten İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, “İzmir’in her noktasında olduğu gibi TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarımızın da içme suyu sorununa çözüm getiriyoruz. Kurum olarak vatandaşımıza hizmet veren kamu kurumları ile işbirliği içinde hizmet ağımızı geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Süreçle ilgili değerlendirmede bulunmak üzere TOKİ yetkilileri, yüklenici firma temsilcileri ve İZSU teknik ekibi ile bir araya gelen Köseoğlu, “Üç ilçemizdeki 3 bin 221 TOKİ konutunun abonelik çalışmalarını sürdürüyoruz. Sonuçta vatandaşlarımızın kesintisiz içme suyuna ulaşmasına önem veriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.