Juventus’un itirazı sonuç buldu

Juventus’un itirazı sonuç buldu

İtalya devi Juventus’un silinen 15 puan’ı geri verildi. Juventus, 3’üncü sıraya yerleşti.

İtalya Ulusal Olimpiyat Komitesi (CONI) Tahkim Kurulu, siyah-beyazlı kulübe ocak ayında verilen 15 puan silme cezası ve kulüp yöneticilerine verilen hak mahrumiyetlerine yönelik itirazları görüştü.

İtalya basınına göre, CONI Tahkim Kurulu, Juventus'a verilen 15 puan silme cezasına itirazını kabul ederek cezayı iptal etti ve dosyayı yeniden değerlendirmesi için federasyona gönderme kararı aldı.

Tahkim Kurulu, mali usulsüzlük soruşturmasında adı geçen ve hak mahrumiyeti cezası alan eski başkan Andrea Agnelli, eski sportif direktör Fabio Paratici ile yönetici Federico Cherubini'nin cezalarına yönelik itirazları reddederken, eski başkan yardımcısı Pavel Nedved, eski yöneticiler Paolo Garimberti ve Enrico Vellano'nun itirazlarını ise kabul etti.

CONI'nin Juventus'un itirazını haklı bularak cezayı kaldırması sonrasında, Serie A'nın resmî sitesindeki puan durumu da güncellendi.

Buna göre, puan silme cezası sebebiyle 44 puanla 8. sırada olan Juventus, 15 puanın iade edilmesiyle 59 puanla 3. sıraya çıktı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.