Kahramankazan Belediyesi Millet Bahçesi’nde bulunan dört büfeyi kiraya çıkarıyor

Kahramankazan Belediyesi Millet Bahçesi’nde bulunan dört büfeyi kiraya çıkarıyor

Kahramankazan Belediyesi, millet bahçesinde yer alan dört büfeyi kiraya çıkardığını duyurdu. Belediye söz konusu büfeler için aylık 2 bin 250 TL isterken, taşınmazların üç yıllığına kiralanacağını bildirdi.

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Vatan Caddesi’nde bulunan millet bahçesi içerisindeki kendisine ait dört büfeyi kiraya çıkaracağını bildirdi. Belediye, yaptığı ihale ilanında söz konusu büfe ihalesinin açık artırma usulü ile yapılacağı ve büfelerin üç yıllığına kiralanacağı duyurdu. Aylık kira bedeli üzerinden kiralanacağı söylenen büfe ihaleleri için, “İhaleler 17 Kasım 2023 Cuma günü saat 14.10’da Belediye Encümen Toplantı Salonunda başlayacaktır” bilgisi verildi.

kahramankazan22.jpg

İHALE İÇİN HANGİ BELGELER İSTENİYOR

Kahramankazan Belediyesi tarafından açıklanan büfe kiralama ihalesi ile ilgili detaylarda ihaleye katılacaklardan istenen belgeler de aktarıldı. İşte ihaleye girmek isteyen vatandaşlardan istenen belgeler: “Nüfus cüzdan örneği, ikametgâh belgesi, geçici teminat yatırdığına dair makbuz, idari şartnameyi kabul ettiğine dair taahhüt yazısı. İmza Sirküleri, Mali Hizmetler Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı, vekâleten katılanlar için noterden onay vekâletname, adli sicil kaydı. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.”

kazan.jpg

SON TESLİM 17 KASIM

Habere konu olan büfe kiralama ihalesi hakkında Kahramankazan Belediyesi yetkililerince yapılan açıklamada son olarak şu ayrıntılara yer verildi; “İhale hakkında daha geniş bilgi almak isteyenler www.kahramankazan.bel.tr. İnternet adresinden ve her gün mesai saatleri içinde Belediye Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne (0312 814 53 00 / 1220-1223) müracaat etmeleri ve ₺5.000,00 bedel karşılığı İdari Şartnameyi almaları gerekmektedir.” Ayrıca Kahraman Kazan Belediyesi yetkililerince yapılan açıklamada, “İstekliler ihale dosyalarını 17 Kasım 2023 tarihinde saat 12:00’a kadar Kahramankazan Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne (Ankara Bulvarı 9. Kat No: 105/1) teslim etmelidirler” uyarısında bulunuldu.

Faruk Göktürk / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.