Kaman Belediyesi’nin “projeler”i boş çıktı: Kendi web sitesinden boş “proje” paylaştı

Kaman Belediyesi’nin “projeler”i boş çıktı: Kendi web sitesinden boş “proje” paylaştı

Kaman Belediyesi’nin resmi web sitesinde duyurduğu “projeler”, içlerinin boş oluşuyla şaşırtıyor. Belediye'nin resmi web sitesinden duyurduğu "projeler"i öğrenmek istediğinizde karşınıza boş bir ekran çıkıyor.

Necati Çolak yönetimindeki Kaman Belediyesi’nin resmi web sitesinde duyurduğu “projeler”, içlerinin boş oluşuyla şaşırtıyor. Belediye'nin resmi web sitesinden duyurduğu "projeler"i öğrenmek istediğinizde karşınıza boş bir ekran çıkıyor.

6 PROJE SUNULUYOR AMA…

Kaman Belediyesi, resmi internet sitesi https://www.kaman.bel.tr’de Başkan’a ve Kurumsal bilgilerin yanı sıra “Projeler”ine de yer veriyor.

Sitede “Güncel” kategorisi altında yer verilen “Projeler” sekmesine tıklandığında, karşınıza 6 görsel çıkıyor. Alttaki “daha fazla” butonuna tıklandığında altta yine bu 6 “proje” sıralanıyor.

3 YIL ÖNCE YÜKLENMİŞ

6 “proje”nin de tarihlerinin çok eski olması dikkat çekiyor. 6 “proje”den 4’ü 2020, 2’si 2021 yılında girilmiş.

kaman-belediyesi-proje.jpg

BOŞ SAYFA AÇILIYOR

Ve daha da dikkat çekici olan, bu 6 “proje”den ilk 3’ünün içinin boş olması. Örneğin 1. “proje” olan “TOKİ I PROJESİ”ne tıklandığında, karşınıza boş bir sayfa acıkılıyor. 2. “proje” olan “TOKİ II PROJESİ” de aynı şekilde, boş bir sayfada açılıyor. 3. “proje” olan “EĞİTİMLE KALKAN ENGELLER PROJESİ” de ha keza öyle.

bos-ekran.jpg

VATANDAŞ TEPKİLİ

Belediye’nin web sitesinden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, bu duruma tepki gösteriyor. Vatandaşlar “Belediye bu projeleri hayata geçirdi mi? Buradan duyurmuş ama içi boş? Sadece başlıkta mı kaldı bu projeler? Yapıldı ise yapılmakta ise durumu hakkında neden bir bilgi yok, boş sayfa var” diye soruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.