Karşıyaka’da asfalt sevinci

Karşıyaka’da asfalt sevinci

İvedik Caddesi’nin Karşıyaka Mezarlığı yakınında yer alan bölümüne atılan yeni asfalt hem vatandaşı hem de esnafı memnun etti. 

bozuk yoluna yeni asfalt. Caddenin Karşıyaka Mezarlığı önünde bulunan kısmının önceki bozuk hali köstebek çukuru Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden İvedik Caddesi’ninnu andırmasına gelen tepkiler üzerine Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı. Kısa süre asfaltlanan ve vatandaşın hizmetine sunulan yola vatandaştan tebrik geldi.

VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

İvedik Caddesi’ne atılan yeni asfalt vatandaştan memnun. Önceki halinin hayli kötü olduğunu ve araçlarına zarar verdiğini belirten vatandaşlar, “Eskiden patates çukuru gibi her yeri bozuktu. Yol çok geniş olmasına rağmen akışını bozuyordu. Belediyemize teşekkür ederiz gelen talepler konusunda kayıtsız kalmadı. Yeni asfaltımızdan memnunuz” dedi. 

“BAKIMLI HALE GELDİ”

Cadde boyunda duran çevre esnafı da yoldan hayli memnun olduğunu belirterek, “Eskiden ekmek kapımızın önünde bakımsız bir yol vardı. Bu bizim için de müşterilerimiz içinde iyi değildi. Bakımsız görüntü her zaman esnaf için zararlıdır. Vatandaş rahat ulaştığı ve gittiği yerleri daha çok tercih eder. Büyükşehir Belediyesi bu konuda yolumuzu yaptı. Esnaf olarak çok memnunuz” diye konuştu. 

Erkal Erdoğan // HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.