Kılıçdaroğlu'nun, Ekrem İmamoğlu’nun randevu talebine karşılık vermediği iddia ediliyor

Kılıçdaroğlu'nun, Ekrem İmamoğlu’nun randevu talebine karşılık vermediği iddia ediliyor

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin bugünkü yazısında, Cumhuriyet Halk Partisi içinde yaşanan gerilimlere dair çarpıcı ifadelere yer verildi. İddiaya göre eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'na randevu vermekte diretiyor.

Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında Ekrem İmamoğlu’nun uğraşmasına rağmen Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelemediğini söyledi.

Yazıda aktarıldığına göre İmamoğlu, Altan Öymen’in eşinin cenazesinde Kılıçdaroğlu'nu akşam yemeğine davet etti ancak Kılıçdaroğlu daveti kabul etmedi.

Aynı dönemde Kılıçdaroğlu'nun CHP içindeki diğer isimlerle bir araya geldiği belirtilirken, İmamoğlu'nun randevu taleplerine olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

2-001.jpg

TELEFONLARA ÇIKMIYOR

Selvi'nin yazısında yer alan bir diğer iddia ise, İmamoğlu'nun seçim sürecinde Alevi oylarını konsolide etmek amacıyla Kılıçdaroğlu'nu üç kez aramasına rağmen, Kılıçdaroğlu'nun telefonlarına çıkmadığı ve randevu taleplerine olumlu yanıt vermediği yönünde.

Hatta İmamoğlu'nun medyasında çalışan bir ismin Ankara'da Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiği sırada, İmamoğlu'nun görüşme talebini iletince Kılıçdaroğlu'nun olumsuz bir tepki verdiği ifade edildi.

4-002.jpg

GÖZÜ BAŞKANLIKTA

Selvi, "Kılıçdaroğlu, kendisini devirenin Ekrem İmamoğlu olduğunu biliyor. O nedenle görüşmüyor. Kılıçdaroğlu seçimden sonra CHP kurultayına hazırlanıyor. Özgür Özel’i, İmamoğlu’na karşı yanına çekmeye çalışıyor. Genel başkanlık koltuğunu devrederken Özgür Özel’e ‘Ekrem’den kurtul. Ben sana her türlü desteği veririm’ demişti. Kılıçdaroğlu bir gün dahi genel başkanlık yapacak olsa, yeniden CHP’nin başına geçmeyi planlıyor" diye yazdı.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.