Kırşehirlilerden aday Araz’a destek

Kırşehirlilerden aday Araz’a destek

Mamak Kırşehirliler Derneği başkanı Kani Araz AK Parti 1. Bölge milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Araz, “Amacımız Türkiye’miz ve Kırşehir’imiz için bir nefes bir ses olabilmek. Biz sizlerin desteği ile seçilmek için aday olduk” dedi.

Mamaklı Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz AK Parti Ankara 1. Bölgeden Milletvekilliği adaylığını açıkladı. Araz Kırşehirli hemşerileriyle buluştuğu toplantıda Ankara’da hemşerilerinin sesi olmak için aday olduğunu dile getirerek, “Ankara’da hem Kırşehir’de hemşerilerimizin sesini duyuran bir kardeşiniz olsun diye yola çıktık. Bu süreç içinde yolumuza devam edeceğiz. Biz sizlerin desteği ile seçilmek için aday olduk” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN”

Mamaklı Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz hemşerilerine seslendiği toplantıda ‘Asrın Afeti’ diye adlandırılan deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı anarak başladı. Araz, “Öncelikli olarak deprem felaketine uğrayan tüm vatandaşlarımıza Allah’ın rahmetini ve kalanlara baş sağlığı dilerim. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Biz Kırşehirliler olarak federasyon adına deprem felaketinde çalışmalarda bulundu. Bizde Mamak Kırşehirliler olarak oradaki kardeşlerimize destek olmaya çalıştık. Kardeşlerimize kendi ailemiz olarak gördük ve çalışmalarımızı o yönde gerçekleştirdik. Yardım ve desteklerimizin gitmesinde Mamak Belediyemiz ve Mamak Kaymakamımız öncülük etti. Çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

ara1.jpg

“BİR SES BİR NEFES OLMAK İSTEDİK”

Araz, “Teveccühünüz ve desteğiniz ile Allah nasip ederse 2023 Türkiye’sinin 100. Yılında nasip olursa AK Parti’den Milletvekili aday adayı olarak müracaatımız oldu. Amacımız Türkiye’miz ve Kırşehir’imiz için bir nefes bir ses olabilmek. Bunu sizlerin arkamızda güç olarak durmanızla gerçekleştireceğiz. Bizde artık Mamak’ta Kırşehirliler var diye bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Görüşmelerimiz doğrultusunda Ankara’da özellikle Mamak’ta Kırşehirlilerimizin varlığının sesini duyurabilmek için bu yola çıktık. Artık biz istiyoruz ki kendi içimizden bir ses bir nefes vekil olarak çıksın ve hem Ankara’da hem Kırşehir’de hemşerilerimizin sesini duyuran bir kardeşiniz olsun diye yola çıktık. Bu süreç içinde yolumuza devam edeceğiz. Biz sizlerin desteği ile seçilmek için aday olduk” dedi.

ara2.jpg

“HEMŞERİLERİNDEN TAM DESTEK”

AK Parti 1. bölge milletvekili adayı olan Kanı Araz’a hemşerilerinden tam destek geldi. Kırşehirliler Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ata’da Araz’ın yanında olduklarını ve destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ata, Kani Araz’a başarılar diledi. Federasyon Başkanvekili Hüseyin Ata Yaklaşık 150 bin Kırşehirli nüfusu ile 1. bölgede önemli bir seçmen kitlesi olan Kırşehirlilerin aday olan tüm hemşerilerine destek olacağını bilinmesini isterim dedi ve tüm Kırşehirli adaylara başarılar diledi. Hüseyin Ata, Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kanı Araz tüm Kırşehirliler tarafından sevilmekte olduğunu ve onun vekil olmasının çok memnuniyet duyuracağını belirtti.

Faruk Gökyurt / www.gazeteilksayfa.coö

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.