Kızılcahamam Belediyesi’nde sünnet şöleni

Kızılcahamam Belediyesi’nde sünnet şöleni

Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet sunan Kızılcahamam Belediyesi, Kızılcahamam’da ikametgâh eden çocuklarını ailelere ilk mürüvvet heyecanını yaşatacak.

Sünnet çağına gelen fakat çeşitli nedenlerden dolayı sünnet olamayan çocuklar için gerçekleştirilen organizasyonda yer almak isteyen aileler, Kızılcahamam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edecekleri formları doldurarak kayıt yaptırabilecek.

‘ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞACAĞIZ’

Sünnet Şöleni ile çocuklara güzel bir hatıra bırakmak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Acar, sosyal yardımlaşmaya katkı verecek olan etkinliği kalıcı bir hizmet politikasına dönüştürdüklerini belirtti.

ara-003.jpg

“İLK DEFA DÜZENLEYECEĞİZ”

Başkan Acar; ”İlkini düzenleyeceğimiz bu etkinliği gelenekselleştireceğiz. Bugüne kadar çocukları için bu vecibeyi yapacak imkan ve zaman bulamamış ailelerimize yardımcı olmak hedefindeyiz. Ücretsiz Toplu Sünnet Töreni’ne katılmak isteyen ailelerin başvurularını almaya başladık. Çeşitli eğlencelerin yapıldığı ve hediyelerin dağıtıldığı şölende, çocuklarımızın yanlarında olarak sevinçlerini paylaşacağız” dedi. Sünnet başvuru kayıtları 04 Temmuz ile 14 Temmuz tarihlerinde Kültür Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün 736 10 30 ve numaralı telefonları bilgi alınabilecek.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.