‘Komşum ve Ben’ Ödülleri Dağıtıldı

‘Komşum ve Ben’ Ödülleri Dağıtıldı

Keçiören Belediyesi ve STK'larda Kadın Birliği Platformunun ortaklaşa düzenlediği "Komşum ve Ben" kadim değerler fotoğraf ve kısa film yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Komşuluğun önemini ve güzelliğini hatırlatarak bu değerleri tekrar canlandırmak amacıyla Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezinde düzenlenen ödül törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın yanı sıra AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek,  KABİP Başkanı Nagihan Çıtak, Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ve vatandaşlar katıldı. 
İlk kez düzenlenen etkinliğin önemli bir değeri yeniden hatırlattığına vurgu yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, " Bu etkinlik de genç ve gelecek nesillere komşuluğun önemini ve güzelliğini anlatarak değerlerimizi yaşatmayı amaçlıyor" diye konuştu.

KAZANANLAR FOTOĞRAF MAKİNASIYLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Finale kalan 24 fotoğraf  arasında birinci Murat Adıyaman'ın "Bizim Komşunun Halayı", ikinci Salih Kuş'un "Komşu Kardeşliği", üçüncü İmge İldem'in "Selam Olsun" isimli fotoğraf çalışmaları oldu. Kazananlara ödüllerini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak verirken 15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz Özel Ödülüne de Ali Mermertaş layık görüldü.
Kısa film dalında da 14 film arasından birinci Murat Semerci'nin "Kuzine" adlı kısa filmi olurken, ikinciliğe Emre Murat'ın "Oyun", üçüncülüğe de Ozan Yel'in "Ulya'nın Bardağı" filmleri layık görüldü.
Jüri üyeliğini Tangül Sınav, Görkem Yeltan, Mehmet Güreli, Ali Nuri Türkoğlu, Yaşar Taşkın Koç, Gülcan Tezcan, Ayşe Olgun, Sümeyye Kavuncu, Zeynep Zelan, Ayşe Keşir,  Elif Güveyler'in üstlendiği ödül töreni  toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.