Konya'daki bu market pideyi 10, ekmeği 5 liraya satıyor

Konya'daki bu market pideyi 10, ekmeği 5 liraya satıyor

Konya'nın meşhur fırınlarından biri olan Alpina Unlu Mamülleri, Ramazan'a özel olarak başlattığı indirim kampanyasıyla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Konya'nın meşhur fırınlarından biri olan Alpina Unlu Mamülleri, Ramazan'a özel olarak başlattığı indirim kampanyasıyla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ramazan pidesini 10 liraya satan işletme, ekonomik şartlarda zorlanan dar gelirli ailelerin yanı sıra geniş kesimlerin takdirini kazanıyor.

1-005.jpg

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLDÜ

Kulu Olof Palme Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Hayal Pastanesi bünyesinde kurulan Alpina Ekmek Fabrikası, 300 gram ağırlığındaki Ramazan pidesini normal piyasa fiyatının altında 10 liraya sunuyor. İndirim kampanyasıyla dar gelirli ailelerin Ramazan sofralarını daha uygun bir şekilde donatması hedefleniyor

Alpina Unlu Mamülleri'nin sahibi vatandaşların ekonomik şartlarını göz önünde bulundurarak bu kararı aldıklarını belirtti. Sadece Ramazan pidesinde değil, uzun bir süredir ekmeğin de fiyatını düşük tuttukları bilgisini paylaştı. Konya'da 7 lira olan ekmeği Alpina Unlu Mamülleri 5 liraya satıyor.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.