Mansur Yavaş: Hiç kimseyi ayırmadık

Mansur Yavaş: Hiç kimseyi ayırmadık

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mansur Yavaş, "Hiç kimseyi ayırmadık, ayırma niyetimiz de yok. Eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Teknopark Ankara tarafından düzenlenen programda Başkentli sanayici ve girişimcilerle bir araya geldi.

Mansur Yavaş, farklı bir belediyecilik yaptığına inandığını söyleyerek, "İş başına gelir gelmez öncelikle kendim dahil belediyenin hiçbir personelinin ayrıcalıklı olmadığını, Ankara halkının verdiği gelirlerle maaşını aldığını, dolayısıyla onlara eşit hizmet etmesi gerektiği inancıyla öncelikle rozetimizi çıkardık" dedi.

"BUGÜNE KADAR BENİM FOTOĞRAFIMI GÖRMEDİNİZ"

Yavaş, "Ankara’nın hiçbir yerinde bugüne kadar benim fotoğrafımı görmediniz. Şu anda asılanlar da seçim nedeniyle, kendi cebimizden asılıyor. Hiçbir zaman kendimizi öne çıkaran, belediyenin parasıyla reklam yapan bir duruma sokmadık. Çakarları gelir gelmez kaldırdık" ifadelerini kullandı.

"LÜKS ARABALARIN HEPSİNİ SATTIK"

Mansur Yavaş, "Personelin de benim de herhangi bir kamu idaresindeki memurdan farkımız olmadığını, tek farkımızın benim belediye başkanı olarak seçimle gelmem olduğunu; ama seçildikten sonra bir devlet memuru gibi sadece ve sadece Ankara halkına hizmet eden bir memur olarak görünmek istedik. Bunu da alt kademedeki bütün memurlarımız, çalışanlarımıza göstermeye çalıştık. Geldiğimizde lüks arabaların hepsini sattık. 5 yıldır bir minibüs, bir şoför ve bir korumayla halkın içerisinde geziyorum" dedi.

"HİÇ KİMSEYİ AYIRMADIK"

5 yılda yaptıklarını slayt sunumu ile anlatan Yavaş, "Hiçbir Allah’ın kulu, kimse ‘Biz oy vermedik diye bize hizmet etmedi' diyemez. Bir yere giderken 'kime oy vermiş' diye bakmadık. Hiç kimseyi ayırmadık, ayırma niyetimiz de yok. Eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Sosyal medyadan, televizyonlardan bir sürü haber yapıldı ve her haberin ardından müfettişler de geldi. Ama çok şükür bugüne kadar bir tek personelim savcılığa gitmedi. O müfettişlerin raporları da bu iftiraları atanların suratına çarpılmak için elimizde hazır olarak duruyor. Alnımızın akıyla, hiçbir Allah’ın kulunu mahcup etmeden, bize güvenen sizlerin karşısına tekrar çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.