MEB'de değişim rüzgarı! Bayram sonrası düğmeye basılacak

MEB'de değişim rüzgarı! Bayram sonrası düğmeye basılacak

31 Mart seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatta değişim mesajını vermişti. Buna göre gerek bakanlar kurulu gerek genel merkez gerekse yerelde değişime gidilecek. Milli Eğitim Bakanlığında da değişim rüzgarları esecek.

31 Mart seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatta değişim mesajını vermişti. Buna göre gerek bakanlar kurulu gerek genel merkez gerekse yerelde değişime gidilecek. Tıpkı siyaset gibi Milli Eğitim Bakanlığında da değişim rüzgarları esecek. İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve bazı illerdeki İl Milli Eğitim Müdürlerinin değişmesi bekleniyor.

MEB'de yönetici değişimleri konusu görüşüldü, karara bağlandı. Bayram sonrası değişime start verilmesi ve adım adım tüm illere yayılarak gerçekleştirilmesi bekleniyor.

23.jpg

REVİZYON YOLDA

Masada olan seçeneklerden bir tanesi de tüm İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Müdür Yardımcılarının değişmesi. Böylece arkasına siyasetçileri almış, uzun süredir koltukta oturan yöneticilerin gitmesi ve küslük yaşanmaması bekleniyor. Lakin tüm yöneticiler mi değişecek yoksa konu İl Milli Eğitim Müdürlerinin inisiyatifine mi bırakılacak belli henüz net değil. Net bir şey var ki İlçe ve il yöneticilerinde ciddi bir revizyona gidileceği.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum