Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz'da yine aday! 'İmza toplamayı durdurun' emri

Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz'da yine aday! 'İmza toplamayı durdurun' emri

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi seçim kararını açıkladı. Gözler yeni adaylarda. Kulislerde Başkan'ın yeniden aday olabileceği konuşuluyor.

31 Mart seçimlerinden sonra başlayan görevden alma/istifa sürecinden etkilenecek ilk ismin Mehmet Büyükekşi olduğu iddiası bir kaç gündür konuşuluyordu. Büyükekşi, Süper Kupa finalinin oynanacağı dün 18 Temmuz'daki mali genel kurulda, seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını açıkladı.

İMZA TOPLAMAYI BIRAKIN, ADAY BELİRLEYİN

Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri seçimli erken genel kurul yapmak için bir süredir oy topluyordu. İddialara göre bunun üzerine kendilerine 'yukarıdan' uyarı geldi. İmza toplamayı durdurmaları istendi. Kulüplere çok adaylı bir seçim olacağı, adaylarını belirlemeleri tavsiyeleri verildi.

BAŞKAN YENİDEN ADAY OLABİLİR

Gelen ilk bilgiler TFF başkanlık seçiminin en az 3 ya da 4 adaylı olacağı. Mehmet Büyükekşi de eğer "büyükler" münasip görürse göreve devam etmekten şeref duyacağını iletti. Bir süredir Başkan Büyükekşi'nin, "onların ne istediği değil, büyüklerin ne düşündüğü önemli" diyerek erken seçim yapılması için oy toplayan kulüplere adeta rest çekiyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.