Hüseyin Taklacı

Hüseyin Taklacı

MERHAMET

MERHAMET

 

Ülkeyi yönetenler her zaman merhametli davranmıştır. Doğuya bakış açısı, ülkemizin insanları biz beraber kurduk bu ülkeyi her zaman beraberiz.

Selçuklu İmparatorluğu dönemi, Osmanlı İmparatorluğu dönemi ve Türkiye Cumhuriyeti dönemi her zaman birlikte olduk. İslam kardeşliği içinde aynı secdeye baş koyduk. 

1980 öncesi sağcılık, solculuk diye yıllarca birbirleriyle uğraştı insanlar; yıllar sonra her şeyin boş olduğu, insanların birbirleriyle boşu boşuna uğraştığı anlaşılmıştır.

Orada başarılı olamayan dış güçler ne yapalım, dediler ve bu seferde Türkçülük-Kürtçülük çıkardılar. Bunların amaçları farklı. Ülkemize ve ülkemizde yaşayan vatandaşlarımıza zarar vermek ve ülkemizin gelişmesini engellemek. Bu terörü yapanlar bir gün anlayacaklar her şeyin boşu boşuna olduğunu. Türkiye’yi bölemezsiniz, bölmenize de imkan yok buna gücünüz yetmez. Türklerin savaşçı bir millet olduğunu unuttunuz herhalde, bir gün bu milletin size ne yapacağınızı göreceksiniz. Dünya bizimle baş edemez ki siz baş edeceksiniz. Aklınızı başınıza alın. Dünyadaki Türklerin nüfusundan haberiniz var mı? Allah’ın izniyle dünyayı dize getiririz.

Bu güzel ülkemizde kardeşçe yaşamaya devam edelim. Aklınızı başınıza alın, bu ülkede pek çok hak almışsınız, daha ne istiyorsunuz? Doğudaki yaşayan insanlara soralım, Müslüman insan öldürür mü? Müslüman hak yer mi? Ey kardeşim, oyuna gelmeyin. PKK’nın yaptıkları Müslümanlığa sığar mı? Bu PKK’lıların yüzlerine bir bakın, hiç yüzlerinde Müslüman yüzü var mı? Bunlar dış güçlerin güdümüyle hareket eden, ülkemize zarar veren, bu ülkede bir terör örgütüdür.

                                                           Hüseyin TAKLACI

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR