''Metro durakları soğuk üşüyoruz''

''Metro durakları soğuk üşüyoruz''

Ankara'da havaların soğuması metroda çalışan güvenlik görevlilerini mağdur ediyor. Güvenlik görevlileri, metronun giriş-çıkış kapılarının açık olmasının içeride sert rüzgârlara neden olduğunu belirterek ilgililerden çözüm talep ediyor.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte havalar soğumaya başladı.

Soğuk havalar birçok çalışanı zor durumda bırakırken, Başkent metrolarında görevli güvenlik görevlilerine de zor anlar yaşatıyor.

Metronun soğuk olması, giriş çıkış kapılarının açık olması metro içinde sert rüzgarların esmesine sebebiyet veriyor. Güvenlik görevlileri bu durumdan mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden çözüm talep ediyor.

SOĞUK HAVALAR ZOR ANLAR YAŞATIYOR

Başkent’te kış aylarının gelmesi ile birlikte havalar sıfır derecenin altına indi.

Soğuk havalar özellik ile dışarıda çalışan işçilere zor anlar yaşatırken, bunlardan bir tanesi de metrolarda çalışan güvenlik görevlileri oldu.

Güvenlik görevlilerinin muhabirlerimize aktardığı bilgilere göre, metro giriş ve çıkışlarının açık olması soğuk havalarda güvenlik görevlilerine zor anlar yaşatıyor.

UFO İLE ISINIYORLAR

Birçok metro durağında elektrikli ısıtıcılar ile çalışmak zorunda olan güvenlik görevlileri metro giriş ve çıkışlarının sert rüzgara maruz kaldığını, cereyan eden havanın kendilerini zor durumda bıktıklarını söylüyor.

İlgililerden bu konuya çözüm üretmelerini isteyen güvenlik görevlileri özellikle sabah ve akşam saatlerinde metro girişlerinde metronun etkisi ile de sert ve soğuk rüzgar estiğini belirtiyor.

“SOĞUK OLUYOR”

Konu hakkında gazetemize bilgi veren bir güvenlik görevlisi, “Yaz aylarında bu tarz sorunlarla karşılaşmıyoruz. Kış ayı geldiğinde ise metro çok soğuk oluyor. Giriş ve çıkış kapıları açık olduğu için cereyan yapıyor. Bazı duraklarda arkadaşlarımız ufo ile ısınıyor. Bu da çözüm olmuyor. Çünkü metroya binen yolcunun çantalarına detektör tutmak için sürekli turnike önünde oluyoruz. Bu soruna Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden çözüm talep ediyoruz” dedi.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.