Milli Eğitim Bakanlığı branş bazlı öğretmen ihtiyaç listesini yayınladı!

Milli Eğitim Bakanlığı branş bazlı öğretmen ihtiyaç listesini yayınladı!

Milli Eğitim Bakanlığı 2024 yılı Bilim ve Sanat Merkezleri'nin (BİLSEM) öğretmen ihtiyaçlarını karşılamak için branş bazlı öğretmen ihtiyaç listesini ve öğretmen seçimi ile atamalara dair kılavuzu yayınladı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2024 yılı Bilim ve Sanat Merkezleri'nin (BİLSEM) öğretmen ihtiyaçlarını karşılamak için branş bazlı öğretmen ihtiyaç listesini ve öğretmen seçimi ile atamalara dair kılavuzu yayınladı. Kılavuza göre branş bazında belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda BİLSEM'lerin işleyişini ve öğretmen seçim sürecini kapsayan bilgilendirme toplantıları 11-13 Mart tarihleri arasında

düzenlenecek.

1-002.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kadrolu öğretmenler için http://mebbis.meb.gov.tr üzerinden 11-15 Mart tarihleri arasında başvuruda bulunabilecekler. İlgili onay işlemleri ise 18-20 Mart tarihlerinde il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından yapılacak.

Öğretmen adaylarının eğitim ve hizmet durumlarına ilişkin bilgilerini güncellemeleri gerektiğinde işlemler başvuru ve onay sürecinden önce il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından tamamlanacak.

Bazı önemli bağlantılar şöyle;

Kılavuz https://orgm.meb.gov.tr/www/2024-yili-bilsem-ogretmen-secme-ve-atama-kilavuzu-yayimlandi/icerik/2694

Öğretmen İhtiyaç Listesi: https://www.ogretmenler.net/haber/bilim-ve-sanat-merkezlerinin-brans-bazli-ogretmen-ihtiyac-listesi-218057

Başvuru Sistemi: http://mebbis.meb.gov.tr

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.