Mogan Enerji halka arz ne zaman, kaç lot verir? Mogan Enerji sahibi kim, ne iş yapıyor?

Mogan Enerji halka arz ne zaman, kaç lot verir? Mogan Enerji sahibi kim, ne iş yapıyor?

SPK Mogan Enerji halka arzını onayladı. Yatırımcılar Mogan Enerji hakkında araştırmalara başladı. Peki, Mogan Enerji halka arz ne zaman, kaç lot verir? Mogan Enerji sahibi kim, ne iş yapıyor?

SPK bülteninde Mogan Enerji halka arzına onayladı. Yatırımcılar merakla beklenen halka arz için araştırmalara başladı. Mogan Enerji halka arzı ne zaman, kaç lot verir, sahibi merak ediliyor. Peki, Mogan Enerji halka arz ne zaman, kaç lot verir? Mogan Enerji sahibi kim, ne iş yapıyor?

m2.jpg

MOGAN ENERJİ HALKA ARZ NE ZAMAN, KAÇ LOT VERİR?

Mogan Enerji halka arzı için yatırımcılardan ne zaman talep toplanacağı henüz belli olmadı. Yatırımcıların merakla beklediği halka arzın talep toplama tarihleri netleşince haber güncellenecektir. Mogan Enerji 11.33 TL fiyattan halka arz ediliyor. Mogan Enerji halka arz gelirinin yüzde 45'ini enerji sektöründe büyüme, yüzde 45'i finansal borçlar azaltımı ve yüzde 10'unu ise işletme sermayesinde kullanacak. Mogan Enerji halka arzına 2,6 milyon kişi katılırsa 101 lot, 3 milyon kişi katılırsa 88 lot, 3,4 milyon kişi katılırsa 77 lot, 4 milyon kişi katılırsa 66 lot, 4,4 milyon kişi katılırsa 60 lot vereceği tahmin edilmektedir.

a2222.jpg

MOGAN ENERJİ SAHİBİ KİM, NE İŞ YAPIYOR?

Güriş grubu iştirakidir. Mogan Enerji YKB Tarık Aygün'dür. Mogan Enerji 2 Ocak 1980 yılında kurulan Ankara merkezli bir firmadır. Yatırımlarını yenilenir enerji santrallerine yönlendirmiş olan şirket bünyesinde Jeotermal Enerji Santralleri, Hidroelektrik Enerji Santralleri ve Rüzgar Enerjisi Santralleri bulundurmaktadır.Bünyesindeki yenilenebilir enerji santralleri ile karbon emisyonu ticaretinde de önemli bir rol oynamaktadır. Gold Standart, VSC(Verra), GCC gibi karbon sertifikalandırma standartları çerçevesinde; yenilenebilir enerji santralleri ile birlikte yaklaşık yıllık 1,3 milyon ton karbon emisyonunu azaltarak çevrenin korunmasını sağlamaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.