İrfan Nurol Acar

İrfan Nurol Acar

Montella in Stefan Kuntz out

Montella in Stefan Kuntz out

Milli Takım’da değişim rüzgarları esiyor. Sözde Alman ekolü Stefan Kuntz yerini İtalyan ekolü Vincenzo Montella’ya bırakıyor. Sözde dedim çünkü Stefan Kuntz’un Alman ekolüyle uzaktan yakından bir alakası yok. Hamit Altıntop’un zorlaması ve hatasını ısrarla kabul etmemesi sebebiyle Stefan Kuntz, hayal bile edemeyeceği kadar Milli Takımımızın başında kaldı. Kuntz’un bir sonraki durağının neresi olacağını bilmiyorum ama eminim ki üst profil takımlarda çalışabilecek bilgi birikime sahip bir hoca değil.

Gelelim Vincenzo Montella’ya, ilk olarak Montella bence kesinlikle iyi bir teknik direktör. Bunu Adana Demirspor’un başında da gösterdi. Ancak o dönem oynattığı oyun daha çok kontra atak oyunuydu. Biz Milli Takım’da kontra atak oyunu oynamıyoruz. Eğer ki Montella elindeki malzemeye göre yemek yapabilen bir aşçıysa Milli Takım’da olabileceğini düşünüyorum.

Galatasaray’dan Devler Ligi’ne tatsız başlangıç

Galatasaray Şampiyonlar Ligi A grubu ilk maçında evinde Kopenhag’ı ağırladı. Aslında sarı-kırmızılılar maça iyi başladı. Kerem’in direkten dönen topu ve çok sayıda pozisyona girdik. Ancak Türk takımlarının başına her zaman gelen ‘atamayana atarlar’ kuralı yine işledi. Galatasaray’da defanstan çıkma konusunda büyük sıkıntılar var Muslera ve Nelsson’un orta sahadan desteği göremeyince eli ayağına dolanıyor. Dün yediğimiz ilk gol buna en net örnekti. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde ilerlemek istiyorsa kesinlikle Kopenhag’ı deplasmanda yenmek zorunda.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR