O partinin Şırnak adayı Beyza Tatar oldu

O partinin Şırnak adayı Beyza Tatar oldu

Zafer Partisi, Şırnak Belediye Başkan adayı olarak Beyza Tatar'ı gösterdi. Beyza Tatar'ın babası Mahmut Tatar ise Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimlere 2 aylık bir süre kalırken partilerin adayları açıklanmaya devam ediyor. Zafer Partisi, Şırnak'ta dikkat çeken bir ismi aday gösterdi.

Zafer Partisi, Diyarbakır Belediye Başkan adayı Mahmut Tatar'ın kızı Beyza Tatar'ı Şırnak Belediye Başkan adayı olarak gösterdi.

Beyza Tatar, daha önce 14 Mayıs seçimlerinde Şırnak milletvekili adayı olmuş sonrasında il başkanlığı görevine atanmıştı.

beyza.jpg

BABA TATAR'DAN AÇIKLAMA

Mahmut Tatar, kızının adaylığı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Genel başkanımız profesör doktor Sayın Ümit Özdağ'ın olurlarıyla Diyarbakır büyükşehir Belediye Başkan adayı olmam sebebiyle, yerime Şırnak belediye başkan adayı Beyza Tatar olmuştur. Partimizin ilkeleri doğrultusunda, prensiplerimizden ve ilkelerimizden hiçbir taviz vermeden devam edecek bir adaya Serhat ilimiz Şırnak'ı emanet ediyoruz Beyza Tatar Şırnak'a hayırlı olsun.

4 KARDEŞ 4 PARTİDEN ADAY OLMUŞTU

14 Mayıs seçimlerde Şırnak'ta 4 kardeş 4 farklı partiden aday olmuştu. Sabri Tatar Yeniden Refah Partisi’nden, Arslan Tatar AK Parti’den, Halil Tatar MHP’den, Mahmut Tatar ise Zafer Partisi’nden milletvekili adayıydı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.