Okullar kapanana kadar bir daha tatil yok

Okullar kapanana kadar bir daha tatil yok

Milli Eğitim Bakanlığından öğretmen ve öğrencilere kötü haber geldi. Bakanlık, dönem bitene kadar bir daha okulların tatil olmayacağını açıkladı.

Milyonlarca öğrencinin bu yıl merakla beklediği ikinci dönem ara tatili, Ramazan Bayramına denk geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın ara tatil tarihini ertelememesi üzerine öğretmen ve öğrenciler Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte ara tatil yaptı.

6 Nisan itibariyle yaklaşık 20 milyon öğretmen ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi derslere ara verdi. 9 günlük Ramazan Bayramı tatili 14 Nisan Pazar günü sona erecek ve okullarda 15 Nisan itibariyle dersler başlayacak.

OKUL KAPANANA KADAR TATİL YOK

2023-2024 eğitim yılının son tatilinin Ramazan Bayramıyla birlikte yaşanmasının ardından, öğrenciler okullar kapanana kadar bir daha tatil yapamayacaklar. Yaz tatilinin başlangıç tarihi olarak belirlenen 14 Haziran 2024'e kadar dersler devam edecek.

MEB'in resmi akademik takvimine göre, yaz tatilinin başlangıcı 14 Haziran 2024 olarak belirlendi. Bu tarihte başlayacak olan yaz tatili, Eylül ayının başında sona erecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.