Hüseyin Taklacı

Hüseyin Taklacı

PKK NASİL BİTER

PKK NASİL BİTER

 

Türkiye de her gün bir olay olmaya başladı. Bu güzel cennet vatanımızda yaşanan hadiseler bir türlü bitmek bilmiyor.

Her gün bir iki şehit veriliyor. Bunun sebebi nedir dendiğinde düşmanın görülmemesi.  Buradan sesleniyorum. Bütün siyasi partilere halkımız sizden kararlı adımlar atmanızı bekliyor.

HDP nin Tutumunu herkes görmekte Bunların hedefi ülkemizde iç savaş çıkarmak bunların bir an önce dokunulmazlıkları nı kaldırmak lazım. Bunlar resmen PKK ya destek veriyor. Bakıyorsun Avrupa ülkelerini geziyor, bakıyorsun doğuya gidiyor. PKK destekçiliği yapıyor bakıyorsun sözcü gibi kandile gidiyor.

Bunları hala görmemezlikten mi geleceksiniz. Halk sizden biran önce tedbir bekliyor. BU tür terör olan ülkeler bunu nasıl çözmüş, Bunlara bakmak lazım. Dolayısıyla bir öneride bizden gelsin. Bu terörü yapan kimse devletimiz bunları tespit edip, maaşlarını kessin. Görevlerinden uzaklaştırılsın. Ben bu ülkeyi tanımıyorum diyenlere neden emekli maaşı, Memur maaşı, işçi maaşı verilecek. Belediyelere iller yardımı kesilsin.

Buradan devletimizi yönetenlere ve bütün siyasi partilere sesleniyorum. Bu ülkede kararlı adımlar atın. Bunları bugün sussa on beş yıl sonra yine saldıracaklar. Bu bölücü terör örgütünün kökünü kurutun. Çünkü bu eklenin geleceğini karartmayın. Bunlar durmaz ne olacaksa olsun. Halkımız sizin yanınızda. Halkamız kararlı adımlar bekliyor.  Kurutun şunların kökünü onlarda bu fırsat olsun bizlere acımazlar.   

Israrla silah bırakmayan bir terör örgütü varsa karşınızda ve ateşkes bozup elindeki silahı kafanıza dayıyorsa, sivillerin arasına karışıp “devrimci halk savaşı” çıkarıyorsa yapacak tek şey var demektir. Anladığı dilden konuşacak ve belini kıracaksınız onun. 

Bugün terörü kamufle eden sivil bir düzenekle de baş etmek zorunda Türkiye. Asıl zorluk burada. Öyle bir zorluk ki bu, farklı alanlarda yapılanmış olması, sivil alanı, değerleri, kavramları istila etmesi, gerçeği el çabukluğuyla ters yüz edebilmesi gibi açılardan paralelin sofistike yapısına ve işleyiş tarzına benziyor.

Baksanıza terör örgütü asker polis şehit ediyor, PKK göğsünü gere gere ben yaptım diyor ama HDP’li vekiller, elimizde kanıt yok ama PKK değil kesin Devlet öldürmüştür” diyorlar. Diyebiliyorlar.                                                                                                                                                                                                                 Hüseyin TAKLACI

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR