Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin: Ankara’ya rol model olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin: Ankara’ya rol model olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi, hizmete açtığı yüzme havuzlarında vatandaşlara yaz, kış yüzme imkânı sunuyor. Çetin, ‘‘Sporda Ankara’ya rol model olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi, hizmete açtığı yüzme havuzlarında vatandaşlara yaz, kış yüzme imkânı sunuyor. Farklı spor dallarını Pursaklar’a kazandırarak, Ankara’ya yeni bir soluk kazandırmış olacaklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Spor’ da Ankara’ya rol model olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

ara-001.jpg

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Sporun her alanında öncü bir Pursaklar olmak için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Spor’ da Ankara’ya rol model olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Gençler başta olmak üzere spora ilgi duyan tüm vatandaşları yeni spor alanları ile buluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz. Ayyıldız Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu, 2 farklı Kapalı Spor Salonu ve Okçuluk Spor Tesisindeki çalışmalarımız devam ediyor. Saray Mahallesinde yeni Kapalı Spor Kompleksi yapım çalışmalarında son aşamaya geldik. Salonlardaki tüm detayları titizlikle inceliyorum. Sporun her alanında öncü bir Pursaklar olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

ara2-002.jpg

“GELECEĞİN ŞAMPİYONLARINI YETİŞTİRECEK”

Spor dallarını ilçeye kazandırarak, şehre yeni bir soluk getirecekleri ifade eden Çetin sözlerine şu şekilde devam etti:

‘‘5 yeni spor salonundaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Saray Cumhuriyet mahallesinde inşa ettiğimiz kapalı spor salonunda sona yaklaştık. Birçok branşta hizmet verecek bu muhteşem kapalı spor salonu geleceğin şampiyonlarını yetiştirecek. Arkadaşlarımız yapım çalışmalarına hızla devam ediyor. İnşallah yakın bir zamanda hizmete açacağız. Diğer spor salonlarımızı tamamladıktan sonra farklı spor dallarını ilçemize kazandırarak, şehrimize yeni bir soluk kazandırmış olacağız.’’

ara4.jpg

“YAZ, KIŞ YÜZME İMKÂNI SUNUYORUZ”

Vatandaşların deneyimli hocalarla, hijyenik koşullarda eğitim aldıklarını dile getiren Çetin, ‘‘Deneyimli hocalar eşliğinde kurslar veriliyor. Küçük, büyük bütün vatandaşımız hijyenik koşullarda yüzme eğitimi alabiliyor. Belediyemizin eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerin ilk aşamasında vatandaşlara, yüzmenin temel eğitimleri anlatılıyor. Daha sonra yüzmenin farklı teknikleri hakkında pratik eğitimler verilerek vatandaşlar, birçok yüzme tekniğini öğrenme fırsatı buluyor. Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu kış dönemi seanslarımızdan güncelledik. Yüzme havuzlarımızda, vatandaşlara yaz, kış yüzme imkânı sunuyoruz. Yüzme havuzumuz, üyelerimiz ve havuzumuzu günübirlik kullanan hemşerilerimiz için hizmete açık olacak. Günübirlik kullanım, üyelik ve yüzme kursları için kayıtlarımız devam ediyor. Tüm Pursaklar halkını tesislerimizden yararlanmaya davet ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

basliksiz-1-recovered-001.jpg

HAFTADA 6 GÜN AKTİF HİZMET

Pursaklar halkının doyasıya zaman geçireceği yüzme havuzları günlük 4 seans olacak şekilde hizmet verecek. Kadınlar salı, perşembe ve cumartesi günleri, erkekler ise çarşamba, cuma ve pazar günleri yüzme havuzlarını kullanabilecek. Kadınlar için cumartesi, erkekler için pazar günleri deneyimli hocalar eşliğinde yüzme kursları verilecek. Sabah saat 08.30’da açılacak olan yüzme havuzları, akşam saat 22.00’a kadar hizmete açık olacak.

ara45.jpg

240 KİŞİ KAPASİTELİ YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU

Hizmette olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzu, 4 katlı bir bina olarak tasarladık. Şu anda içerisinde bay ve bayan spor salonları, kafeterya, 240 kişi kapasiteli yarı olimpik kapalı yüzme havuzu,1 adet antreman havuzu, 2 adet sauna buhar odaları, giyinme kabinleri, duş ve lavabo, 11 adet sınıf 4 adet idari ofis, 1 adet sağlık odası, antrenör odası ve 70 araçlık otopark yer alıyor. Yarı Olimpik Yüzme Havuz, Selçuklu ve Türk mimari motifleriyle tasarlandı.

Rüveyda Aslıipek/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.