Şanlıurfa'da büyük düello! İşte, karşılaşmanın muhtemel 11'leri

Şanlıurfa'da büyük düello! İşte, karşılaşmanın muhtemel 11'leri

Trendyol Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın kazananı Fenerbahçe, heyecan dolu bir finalde karşı karşıya geliyor. İşte dev derbiye dair tüm bilgiler ve iki ezeli rakibin muhtemel 11'leri...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak ve ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

haber1.jpg

RAKİBİNDEN GOL YEMEDİ

Okan Buruk'un çalıştırdığı Galatasaray, geçen sezon Fenerbahçe ile ligde oynadığı 2 derbiden de 3-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Bu sezon da ligde rakibiyle deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray, rakip fileleri 6 kez havalandırdı ve gol yemedi.

haber2.jpg

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray, Süper Kupa finalinde muhtemel 11'inde Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi'i sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe ise Süper Kupa finaline Ömer, Efekan, Mustafa, Yiğit, Mehmet Can, Emirhan, Ahmet, Muhammet, Şükür, Yiğit, Çağrı'dan oluşan muhtemel bir 11 ile çıkacak.

haber3.jpg

399. RANDEVU

İki takım arasındaki rekabet tarihte 399. kez devam edecek. Bu uzun süreli rekabette Fenerbahçe'nin galibiyetlerde ve atılan gol sayısında üstünlüğü bulunuyor.

haber4.jpg

GELİRLER DEPREMZEDEYE

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin bilet gelirleri, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşların yararına bağışlanacak, böylece bu önemli maç depremzedelere yardım sağlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.