Şarkıcı Banu Parlak'a Yurt Dışı Yasağı Geldi!

Şarkıcı Banu Parlak'a Yurt Dışı Yasağı Geldi!

Parlak, görevli bir memurun şikayeti üzerine gözaltına alındı. Ardından Cumhuriyet savcısı, Parlak'ın ifadesini alarak mahkemeye sevk etti. Parlak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, ancak yurt dışına çıkışı yasaklandı.

Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla anlaşmazlık yaşadı. Memurun şikayeti üzerine Parlak, gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, ancak yurt dışına çıkışına izin verilmedi.

bsnus.jpg

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, hacizli bir aracın satışıyla ilgili Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne gitti. İcra dosyası nedeniyle icra memuruyla tartışan Parlak, adliyede olay çıkardı. Bir memurla yaşadığı tartışma sonrasında gözaltına alındı ve Cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alındı. Mahkemeye sevk edilen Parlak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bununla birlikte, yurt dışına çıkışı yasaklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.