Hüseyin Taklacı

Hüseyin Taklacı

SEN YARDIM ET

SEN YARDIM ET

 

Devletimiz o kadar merhametli davranıyor ki,  PKK teröristleri silah sıkıyor. Devletimiz onlara gül atıyor. Onlar şehir merkezlerinde sivil halkı öldürüyor, Devlet hala onlara yardım yapmak için çaba harcıyor. Devletimiz Diyarbakır Suru inşa edeceğim diye uğraşıyor. Cizre’yi inşa edeceğim diye uğraşıyor.

 Van’a yirmi bin konut yaptın sana bakışı değişti mi Oradaki halkın. Bunlara ne yaparsan yap, bunları düzeltme şansın çok zor. Bunların niyetleri belli, Bu bölücü terör örgütü azıp azıp kuduruyor.  Bunlara ne yaparsan yapın bunları niyetinden döndüremezsiniz. Sen Türkiye Cumhuriyeti olarak ne yaparsan yap onları yolundan döndüremezsin.

Bunlara,  anladığı dilden konuşmak lazım. Surda o hendekleri kazarken Cizre de o hendekleri kazarken, ses çıkarmayan halk kimin yanında zannediyorsunuz. Devlete hiç bilgi vermeyen halk o kadar hendek kazılmış hiç ses yok. Bunların hepsinin görüşü belli. Devletin yanında durmuyorlar. Bu bir yıldırma operasyonu. Halk bilinçli bir şekilde yapıyor.  Bunların konuşmalarına dikkat etmiyor musunuz? Bu savaş bitsin diyorlar. Bur dan devlet olarak sormak lazım. Hangi savaş bitmeli, karşımızda düşman mı var. Biz kimle savaşıyoruz. Bunlar ne demek istiyor.

Devlet bunlara şunu demeli. Sizin devletiniz Türkiye Cumhuriyeti,  burada başka devlet mi varda biz bunlarla savaş yapıyoruz. Siz kimsiniz. Biz kimiz. Bunu bir anlatsın. Oradaki halk bu devletin maaşını alacaksınız, bu devlet sizin karnınızı doyuracak. Siz bu devlete baş kaldıracaksınız. Pes doğrusu. Devletimizin şunu bilmesi lazım. Bunlar sivil halkı yönlendirdiler. Bunun için gereği yapılması lazım.

Dünyadaki işler dünyada hallolur. Bu düşünceyle bunlara karşı misilleme yapılması lazım. Ne kadar daha sabredeceğiz. Dayanılacak bir hal kalmadı. Hainleri bitirmemiz Lazım. Ya devlet diyecekler,  ya dev olup gidecek bu hainler. Her şeyin bir sonu var. İyilikten maraz doğar, bitirin şu işi. Artık ringe çıkın. Acımak YOK. Acımak YOK.     

 

                                                                                   HÜSEYİN TAKLACI

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR