Serhat Oğuz’a ‘Yerelde Vizyon Proje’ ödülü

Serhat Oğuz’a ‘Yerelde Vizyon Proje’ ödülü

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 12.’si düzenlenen Buhara Medya Ödül Töreni’nde “Yerelde Vizyon Proje” ödülüne layık görüldü. Şimdiye kadar Buhara Medya Ödül Töreni’nde Ankara’da ödül alan tek belediye başkanı oldu.

Siyaset, sanat, spor, medya ve iş dünyasında teşvik edici olması, başarının görünür kılınması, çalışmaların yeni başlangıçlara ilham vermesi amacıyla geleneksel olarak düzenlenen Buhara Medya ödüllerinin 12.'sinde "Yeni Başarı Hikayeleri" teması ile Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz “Yerelde Vizyon Projesi” ödülüne layık görülen Ankara’da tek belediye başkanı oldu. Başkan Oğuz ödülü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın elinden aldı.

kazan2.jpg

“ÖDÜLÜ MESAİ ARKADAŞLARI İLE BİRLİKTE ALDI”

Ödül törenine, AK Parti’nin yerel yönetimler anlayışını en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışan Kahramankazan Belediyesi çalışma arkadaşları ile birlikte katılan Başkan Oğuz, ödüle sahip olmanın mutluluğunu mesai arkadaşı yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte paylaştı.

“KALBİMİZİN YARISI BURADAYSA YARISI FİLİSTİN’DEDİR”

Filistin’de yıllardır kanayan bir yaranın olduğunu, bu yaraya merhem olmak için uğraşan, mazlum coğrafyalarının yanında olan bir lidere sahip olduklarını söyleyen Başkan Oğuz “Nazım Hikmet’in bir şiiri var diyor ki “Kalbimin yarısı burdaysa doktor yarısı çindedir. Sarı nehire doğru akıp giden orduların içindedir” onu şöyle değiştirelim kalbimizin yarısı buradaysa yarısı Filistin’dedir. Bütün mazlum coğrafyalarının gözünü diktiği çözüm söz konusu olduğunda herkes yönünü o tarafa döndü Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde” dedi.

habericikazan.jpg

"ANKARA’DA DEĞİL TÜRKİYE’DE DE BAZI İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bu ülkede belediye başkanı olmanın hem çok kolay hem çok zor olduğunu ifade eden Başkan Oğuz “Hem çok kolay geniş bir vizyona sahip liderin gölgesindesiniz, hem çok zor o vizyonun size yüklediği ağır sorumlulukla hizmet etmektesiniz. Kahramankazan’ımızda Cumhurbaşkanımızın yerel yönetimler vizyonunu en güzel şekilde temsil etmek için çaba sarf ediyoruz. Sadece Ankara’da değil Türkiye’de de bazı ilkleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Arkamızda güçlü bir teşkilat var. Hakan han Özcan il başkanımız var, güçlü bir genel merkezimiz var, bir liderimiz var. Kocaman bir AK Parti ailesi var. Bu ödülü arkamızda dimdik duran Sayın Cumhurbaşkanımızın hep söylediği Türkiye’nin en güçlü teşkilatıyla sayısız hizmetlere imza atan AK Parti teşkilatımız adına almak istiyorum” dedi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.