Serinlemek isteyenlerin adresi oldu

Serinlemek isteyenlerin adresi oldu

Adana'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların etkisiyle, vatandaşlar serinlemek ve doğanın keyfini çıkarmak için Aladağ'ın Eğner Yedigöze Tabiat Parkı'na yoğun ilgi gösteriyor.

Adana'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların etkisiyle, vatandaşlar serinlemek ve doğanın keyfini çıkarmak için Aladağ'ın Eğner Yedigöze Tabiat Parkı'na yoğun ilgi gösteriyor. Hafta sonunu tabiatın kucağında geçirmek isteyenler, Adana'nın stresinden uzaklaşmak için bu doğal cenneti tercih ediyor.

GENÇ ÇİFTLERİN UĞRAK NOKTASI

Eğner Yedigöze Tabiat Parkı, hafta sonu gelin ve damat adayları için adeta açık hava fotoğraf stüdyosuna dönüşüyor. Parkın görsel şöleni, çevre dostu atmosferi ile özellikle genç çiftlerin ilgisini çekiyor. Ancak sadece düğün fotoğrafları için değil, haftanın stresini atmak isteyen Adanalılar da bu muazzam doğal alanı tercih ediyor.

Havanın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, ziyaretçilere doğada keyifli bir hafta sonu geçirme fırsatı sunuyor. Eğner Yedigöze Tabiat Parkı'nın muhteşem manzarası, hafta sonunu doğayla iç içe geçirmek isteyenleri mest ediyor.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

Parkın ziyaretçilerinden Hasan Yıldız, Aladağ'ın serin ikliminin Adana'nın sıcak havasından kaçmak için ideal bir nokta olduğunu belirterek, "Adana genel olarak sıcak ama Aladağ yayla ve serin bir bölge. Biz de hafta sonunu arkadaşlarımızla burada değerlendirip dinleniyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.