Serra Bucak kimdir? Serra Bucak nereli ve kaç yaşındadır?

Serra Bucak kimdir? Serra Bucak nereli ve kaç yaşındadır?

Serra Bucak’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Serra Bucak kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Serra Bucak kimdir? Serra Bucak nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Serra Bucak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Serra Bucak kimdir? Serra Bucak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Serra Bucak’ın biyografisini haberimizde derledik...

Serra Bucak Kimdir?

Ayşe Serra Bucak, 1976 yılında Diyarbakır'da doğmuş, aslen Siverek'lidir. İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi mezunu olan Bucak, Almanya'nın Köln Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı ile Pedagoji bölümlerinden mezun olmuştur.

Sosyal çalışma alanında deneyimli bir profesyonel olarak, kariyerine 2006-2011 yılları arasında Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi koordinatörlüğü yaparak başlamıştır. Bu dönemde sosyal alanda önemli adımlar atmıştır. 2014-2016 yılları arasında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan danışmanlığı ve meclis üyeliği görevlerinde bulunarak, şehrin yönetiminde aktif rol almıştır.

2016-2022 yılları arasında çocuk ve kadın hakları konularında Sosyal Çalışmacı olarak görev alarak, bu alanlarda önemli katkılarda bulunmuştur. Aynı zamanda, ÇocukÇa Derneği ve ZimZim Kreş'in kurucularından biri olarak sosyal sorumluluk projelerine liderlik etmiştir. DEM Parti Diyarbakır il yönetiminde görev alarak, Demokratik Toplum Partisi'nden (DEM Parti) büyükşehir belediye eş başkan adayı olarak seçimlere katılmıştır. Serra Bucak 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler kapsamında DEM Parti Diyarbakır Belediye Eşbaşkan Adayıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.