Siteler için el ele

Siteler için el ele

ATO 27. Komite Halı, Mobilya, İmalat, Dekorasyon ve Satıcıları Meclis üyeleri, Ankara Mobilyacılar Lâkeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan ve yönetimini ziyarette bulundu.

Ankara Ticaret Odası’nın 157 bin üyesini temsil eden Meslek Komiteleri ve Meclis üyeliği seçimleri Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. 20 bin 268 üyenin oy kullandığı seçimler, ATO tarihinin en yüksek katılım oranlı seçimi olarak tarihe geçti. Ankara Ticaret Odası Halı Mobilya Satıcıları 27. Komite seçimlerini kazanan, Şark Işık halı Mobilya, Selahattin Savaş Ahşap Dekorasyon, Döşen Tekstil Mobilya, Ufuk Şener Mobilya, Özeller Dayanıklı Tüketim Malları, Murat Halı Mobilya, Erkan Feray Mobilya, Öz Çınar Halı, Paloğlu Mobilya ve Orman Ürünleri yeni döneme adım attı. 

Ankara Mobilya sektörü adına birlik ve beraberlik çağrısının yapıldığı toplantıda, özellikle Ankara Siteler’in sorunları üzerinde duruldu, mobilya sektörü adına ortak çözüm projeleri sunuldu ve karşılıklı istişare yapıldı. Ankara Ticaret Odası Meclis üyeleri; ‘‘Ankara halı ve mobilya sektörünü daha güzel yarınlara taşıyabilmek, tüm sorunlara çözümler getirebilmek ve en önemlisi Siteler esnafının sıkıntılarını çözmek üzere Ankara Mobilyacılar Odası Yönetim Heyeti ile bir araya geldik. Bizlere destek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz’’ dedi. 

Konuya ilişkin olarak Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı; ‘‘Ankara Siteler, mobilya üretiminde her zaman için önemli bir merkez olmuştur. Ankara’da mobilya sektörü Siteler semtiyle özdeşleşmiştir. Siteler 1960’lı yıllarda kurulmuş olup, bugün 5.000 dönüm arazi üzerinde faaliyet gösteren büyük bir toplu üretim merkezidir. Siteler esnafı, vatanına milletine bağlı, şükürlü bir esnaftır. Esnafımız bizler için çok değerlidir.  Bizler el ele vererek sektör sorunlarına çözümler arayacağız. Birlikten kuvvet doğar, çalışmalarımızı hep beraber son hızıyla sürdüreceğiz. Yeni dönemde seçilen Halı Mobilya Komitesi Meclis üyeleri ile sektör adına istişarelerde bulunduk, esnafımız için yapılabilecek çalışmaları kaleme aldık, elimizden gelen hizmetleri sonuna kadar sürdürmeye hazırız’’ diyerek, yeni döneme seçilen Meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.