Taşpınar Mahallesi'ndeki dar yollar tehlike saçıyor

Taşpınar Mahallesi'ndeki dar yollar tehlike saçıyor

Özellikle Taşpınar Mahallesi 2800’üncü Cadde’de öğrenci servis araçları sürücülere zor anlar yaşatıyor. Trafiğin sürekli kilitlenmesinden şikayet eden vatandaşlar, yolun genişletilmesini istiyor

Birçok okul kampüsünün de yer aldığı İncek Yumrutepe’deki dar ve bozuk yollar nedeniyle 6 bine yakın öğrenciyi taşıyan okul servisleri kaza yapma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Çocuklarını okula tedirgin bir şekilde gönderen veliler ise yol probleminin bir an önce çözülmesini istiyor.

Dar ve bozuk yollar tehlike oluşturuyor

Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarına ev sahipliği yapan İncek Yumrutepe’de dar ve bozuk yollar tehlike yaratıyor. Özellikle Taşpınar Mahallesi 2800’üncü Cadde’de okula öğrencileri bırakmaya ve almaya gelen servis araçları velilere zor anlar yaşatıyor. Yolun dar ve bozuk olması nedeniyle trafik sıkışırken, çoğu zaman servis araçları ve otomobiller trafikte dakikalarca beklemek zorunda kalıyor. 

Yollar bir an önce genişletilsin

Yolların biran önce genişletilmesini ve yapılmasını isteyen veliler, çocuklarını okula tedirgin gönderdiklerini belirtirken, gidiş geliş olan yolların çok dar ve bozuk olduğunu belediyenin bu işe biran önce el atmasını istedi. Sıkışan trafik nedeniyle çocuklarının derse geç kaldığını veya eve dönüş yolunda trafikte çok uzun zaman geçirdiklerini de belirten veliler, yol problemi nedeniyle zaman zaman kazaların da yaşandığını söyledi. Tehlike saçan yollara çözüm isteyen veliler, yetkililerin bu konuda duyarlı olması gerektiğini söyledi. 

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.