Ahmet Fidan

Ahmet Fidan

Terör, bir haçlı hareketidir

Terör, bir haçlı hareketidir

 

 

Cuma günü PKK’nın bir Hristiyan hareketi olduğunu ve mücadele için “Cihad” ilan edilmesi gerektiğine dair yazım oldukça ilgi gördü. Sohbetler, gelen mesajlar, PKK için yeni bir tanımlamanın yapılma zamanının geldiğini gösteriyor.

Biraz geriye giderek PKK’nın ortaya çıkışı tarihine bakmakta ve gelişen olayları gözden geçirmekte yarar var. PKK, tarihini otuz beş yıl geriye götürmektedir. Amacını ise “kürt hareketi” olarak tanımlamaktadır. PKK terörü tohumunun ekilmesi daha eskilere gitmektedir.

Kendisine meşruiyet temini ve aptalca düşüncelerine haklılık payı çıkarma gayreti ile en büyük desteği ise uluslararası yayın kuruluşlarını elinde bulunduran Siyonist medyadan görmektedir.

 Ama gelinen nokta itibariyle gerçek böyle mi?

PKK bir “Haçlı hareketi” ve bundan böyle  “Haçlı hareketi”  denilebilir. Şimdiye kadar bu yönünün ifade edilmemiş olması geç kalmış sayılmaz.  PKK, Haçlı Seferleri ile ortak yönlere ve özelliklere sahip. Tarihteki haçlı seferlerini ortadan kaldıran Selahattin Eyyubi gibi bir kahramandı. Son haçlı seferlerinin başında ise adı ile müsemma olmayan kravatlı eşkıya bulunmaktadır.

Pier Lermit’in organize ettiği haçlı seferleri, ayak takımı ve çapulculardı. Bunlarda çapulcu. Pier Lermit’in çapulcuları Müslümanlara verdikleri kadar Hristiyanlara da zarar vermişti. Hatta Bizans’ın başkenti İstanbul’u yakıp yıkmışlardı. Haçlılar İslâm’a karşı savaşmışlardı, PKK’lılarda İslâm’a ve Müslümanlara karşı savaşmakta en çok zararı kürtlere vermektedirler.

Haçlı sürülerinin destekçisi kiliseydi. PKK’nın da en büyük destekçisi ve propagandacısı kilisedir. Ancak arada küçük bir farkı asla göz ardı etmemek lazım.

ABD kilisesi ile Avrupa kilisesi bir biri ile benzeşmemektedir. Avrupa Hristiyanları bölük pörçük ve bir birleri ile yüz yıl savaşacak kadar acımasızdır. ABD kilisesi tek vücuttur ve gücünü devletten almaktadır.

Türkiye’de PKK’nin fikir babası ABD kilisesidir. Devlet PKK terörüne karşı mücadelede yanıldığı nokta burasıdır.

Altmışlı yıllarda ABD kilisesi “Barış Gönüllüleri” projesini maktul Kendy’ye sunduğu zaman büyük destek görmüştür. Görünüşte iyiliksever masum yardım hareketi gibi sunulmuş ve hatta barış gönüllüleri eliyle gıda yardımı bile getirmişlerdi. Kendilerine diplomatik statü tanınmış ve suç işledikleri zaman yargılanmamışlardır.

Altı yıl sonra defolup gitmişlerdir ama ektikleri tohumlar bugün kan dökmekte ve zehir saçmaktadır.

PKK, ABD kilesinin bir organizesidir ve haçlı hareketidir. Tümüyle kilise tarafından desteklenmektedir. PKK’ye karşı yürütülen mücadelede din hiç gündeme getirilmemektedir. En önemli mücadele alanı göz ardı edilmektedir.

PKK haçlı terör örgütüne karşı sürdürülecek mücadelede bir ayrıntıyı gözden kaçırmamak gerekiyor. Öncelikle Müslüman kürt kardeşlerimizin saf ve ar Müslüman oldukları akıldan çıkarılmamalı. En önemli yönü PKK yönetiminin çok büyük bir bölümünün Ermeni kökenli Hristiyanlardan oluşması.

 

 

G Ü N Ü N  H İ K M E T İ

“Ey İman edenler! Müslümanları bırakıp kâfirleri dost edinmeyin!”

Kur’an-ı Kerim

 

T A Z İ YE 

 

Türk tasavvuf musikisinin önemli bestekâr ve icracılarından değerli dost, Ahmet Hatipoğlu’nun vefatından derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabrı cemil niyaz ediyorum.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR