TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Öztürk: Türkiye mazlumların hamisidir

TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Öztürk: Türkiye mazlumların hamisidir

Kızılcahamam’da gerçekleşen TOÇ BİR-SEN 7. Olağan Genel Kurulunda konuşan Genel Başkan Hüseyin Öztürk, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Öztürk, “Türkiye, mazlumların hamisidir onun için birlik ve beraberliğimize sahip çıkacağız” dedi.

Kızılcahamam’da büyük bir katılım ile gerçekleşen TOÇ BİR-SEN 7. Olağan Genel Kurulunda konuşan Genel Başkan Hüseyin Öztürk, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak sendika üyelerine seslendi. Öztürk konuşmasında, “Ezilmiş, ötekileştirilmiş ve susturulmuş bir kesimi ‘Hak verilmez alınır’ diyerek ayağa kaldıran, yerli ve milli düşünceler ile Türkiye’nin en büyük sendikal hareketi Memur-Sen’imizi kuran, ömrünü mücadeleye adamış değerli büyüğümüz merhum Mehmet Akif İnan’ı ve diğer büyüklerimizi hayırla ve duayla yad ediyorum” ifadelerini kullandı. Öztürk, Türkiye’nin mazlum milletlerin hamisi olduğunu ve sendikal alanda büyük başarılara imza attıklarını söyledi.

“BİNLERCE DEFA ŞÜKÜRLER OLSUN”

Genel Başkan Hüseyin Öztürk, “Bugün Türkiye eskisiyle kıyaslanmayacak önemde kilit bir ülke. Millet olarak da devlet olarak da artık olan biteni tribünden seyretmiyoruz. Elbette kolay olmuyor bu işler. Hepimizin, hepinizin katkısı var, mücadelesi var, duası var bunda. Binlerce defa şükürler olsun. Ülke olarak, millet olarak son çeyrek asırda; milli ve manevi değerlerinden ödün vermeden, ecdadın emanetini sahiplenerek, aynı ruhla, yeni, büyük ve güçlü bir Türkiye’ye yol aldık” diye konuştu.

1111111.jpg

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Öztürk, “Bildiğiniz gibi Anadolu; Müslümanların gayreti ile yaşanabilir bir iklime kavuştu. Anadolu bin yıllık harp sahasıdır, batılıların kaybettikten sonra geri alamadığı tek yerdir. Onun için burada kalıcı olmanın yolu, caydırıcı güç sahibi olmaktan geçer. Burada yaşayacak olan milletlerin insanı kudretli, silahı caydırıcı olmalı. Bizler; tarih boyunca üç kıtaya, yedi iklime adalet, ilim, hikmet, sevgi, merhamet muhabbet taşıyan medeniyetin mensuplarıyız. Vatanımıza kast edenler, millet olarak buna vereceğimiz cevabı elbet iyi bilirler. Biz başka yerde yaşamayı değil vatan uğruna şehit olmayı tercih ederiz. Toprak isteyenler toprağa girmeyi göze almalı. Burası kendi hayatından vaz geçerek, ölüme aşkla koşan yiğitlerin gayretiyle İslâm milleti için bir kale olmuştur. Bizler tüm Dünyaya; söz söyleme kudretine sahip bir millet olarak hikayemizi anlatacağız, yol alacağız, yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE İNSANLIĞIN BABA OCAĞIDIR”

Öztürk Türkiye’yi baba ocağına benzeterek, “Başka iklimlere hikmetle söz söyleyeceğiz, kendi iklimimizi başkalarının gözüyle gören bahtsızlar gibi olmayacağız. Türkiye sadece bize ait değildir, mazlumların ve kimsesizlerin yurdu olduğu gibi insanlığın baba ocağıdır. Sınırlarımız merhamet, adalet ve hürriyetin sınırıdır, burası muhabbet yurdudur, seven ve sevilenlerin ocağıdır. Türkiye İslam Dünyasının ve mazlum coğrafyaların hamisidir. İşte bu yüzden Türkiye kirli güçlerin hedefindedir. Onun için Millet olarak kardeşliğimize, huzurumuza, birlik ve beraberliğimize daha fazla sahip çıkacağız. Bu milletin mayası da, güvencesi de, geleceği de kardeşliktir. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Bu aziz milleti ilelebet payidar eylesin” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-01-14-at-12-54-33.jpeg

“TOÇ BİR- SEN ÇALIŞANLARIN GÜVENCESİDİR”

TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk son olarak şunları söyledi: “TOÇ BİR-SEN; Tarım-Orman çalışanlarının güvencesi, yarınlarının sigortasıdır. Milletin, ümmetin, derdiyle dertlenmeyi vazife bilen soylu bir sendikal harekettir. TOÇ BİR-SEN olarak; yeni dönemde de İnşallah, soylu mücadelemize inanmış, davamıza gönül ve emek vermiş dava neferlerimizle birlikte hak arama mücadelesindeki bilgi, birikim ve tecrübemizle bir ve beraber olarak, daha güçlü bir şekilde büyük hedeflere yürüyecek, taleplerimizin karşılık bulması için var gücümüzle mücadele edecek, yeni yüzyılda yeni kazanımlara hep birlikte imza atacağız.”

Faruk Gökyurt / İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.