Trabzonspor başkanı emir verdi, Ali Koç’un oğlu locaya kilitlendi!

Trabzonspor başkanı emir verdi, Ali Koç’un oğlu locaya kilitlendi!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta tribünlerde yaşanan gerginlikler sonrası, dikkat çeken bir olay yaşandı. Başkan Ali Koç'un oğlu Kerim Koç'un maçı izlediği locanın kapısı, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın talimatıyla kilitlendi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta tribünlerde yaşanan gerginlikler sonrası, dikkat çeken bir olay yaşandı. Başkan Ali Koç'un oğlu Kerim Koç'un maçı izlediği locanın kapısı, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın talimatıyla korumalar tarafından kilitlendi.

Olayın detayları ise şu şekilde gerçekleşti:

Maç sırasında tribünde yer alan Kerim Koç, maç sonrası Fenerbahçe soyunma odasına gitmek istedi. Ancak Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın özel korumaları tarafından kilitlenen locadan çıkışı engellendi.

AMAÇ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Doğan'ın talimatıyla locanın kapısının kilitlenmesiyle, Başkan Doğan, Koç'a güvenlik önlemlerinin alındığını belirterek, locada kalması için baskı yaptı.

TAKIMLA İSTANBUL'A DÖNDÜ

Maç sonrası olayların tamamen yatışmasının ardından Kerim Koç'un Fenerbahçe soyunma odasına inmesine izin verildi. Ancak Ali Koç, oğlu için özel bir uçak hazırlatmasına rağmen, Kerim Koç'un Fenerbahçe takımıyla birlikte statta 3 saat bekledikten sonra İstanbul'a dönmeyi tercih ettiği belirtildi.

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Olay, maç atmosferinin ötesinde yaşanan ilginç bir anı oluştururken, Kerim Koç'un locada kilitlenmesi sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.