Turgut Altınok’a beklenilmeyen tepki: Ne diyeceğini bilemedi

Turgut Altınok’a beklenilmeyen tepki: Ne diyeceğini bilemedi

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Mamak’ta vatandaştan beklemediği bir tepki aldı. Altınok, destek istediği bir Ankaralıdan ‘maalesef’ tepkisiyle karşılaştı.

Türkiye 31 Mart seçimlerine doğru hızla ilerlerken, adaylar seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Mamak ilçesinde Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Mamaklı vatandaşlardan destek isteyen ve “Mamak’a metro” vaadi veren Altınok, bir vatandaştan ‘maalesef’ tepkisiyle karşılaştı.

altinok-2.jpg

"O ZAMAN METRO İSTEMİYORSUN YANİ"

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, AK Parti'nin kalesi olarak nitelendirilen Mamak'ta esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ankaralılardan 31 Mart için destek isteyen Altınok, beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Vatandaşlardan biri ile konuşan ve destek isteyen Altınok, "Metronuzu yapacağız, siz de destek vereceksiniz ki yapacağız. Vereceğiz mi destek?" ifadesini kullandı. Altınok’un bu sözleri karşısında vatandaştan, "Maalesef" cevabı geldi. Vatandaşın cevabı karşısında Altınok, "O zaman metro istemiyorsun yani, hizmet istemiyorsun?" ifadesiyle cevap verirken, bu ifade karşısında vatandaş ise "Şu an aktif belediye başkanından memnunuz" diyerek yanıt verdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.