İrfan Nurol Acar

İrfan Nurol Acar

Türk Futbolunun Katilleri!

Türk Futbolunun Katilleri!

Bugünkü yazım Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’i yumruklaması hakkında olacak.

Bu gözler bunu da gördü. Süper Lig’den bir takımın başkanı, hakem yumrukladı. Gelinebilecek son nokta bu. Bir ülkede acaba daha ne olabilir? Takım otobüsü kurşunlama, taraftarın hakem dövmesi, başkanın hakem dövmesi… Acaba daha ne olacak, bunun üstüne çıkabilecek miyiz? Merak ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da kendini bu işten sıyırmaya çalışmasını gülerek izliyorum. Sanki yetkili merci onlar değilmiş, onların yönetiminde bunlar olmamış gibi davranıyorlar.

Başkan Büyükekşi’nin açıklamaları, tek bir yetkili kişinin istifa etmemesi… Gerçekten büyük skandal. En basit örneği; Yunanistan’da taraftar kavgası yaşandı ertesi gün Yunanistan Futbol Federasyonu’ndan istifalar geldi. Bizde takım başkanı hakem yumrukladı. Biz ne yaptık? Ligleri 1 hafta erteledik. Gerçekten büyük skandal.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun acilen aklı başında kişilerle doldurulması gerektiği kanaatindeyim. 20 takımlı ligimizden 15 takımın Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde rahatsız olduğu ve Başkan Büyükekşi’nin istifa etmesi gerektiğini belirttikleri açıklandı. Hala Mehmet Büyükekşi o koltukta oturabilecek mi? Olmuyor, biz bu futbolu organize etme işini yapamıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR