Osman Doğan

Osman Doğan

Ülkemizin değerlerini değersizleştiremezsiniz

Ülkemizin değerlerini değersizleştiremezsiniz

Bugün ülkemiz yeni Türkiye hayalleri için adım atarken, ülke meselelerini basitleştiren, başarıları başarısız olarak göstermeye çalışan art zihinli insanlara cevabımız olacaktır.
Basın yoluyla sürekli uyardığımız, yeri geldiğinde dava ettiğimiz bu insanlar, ülkemizin değerlerini değersizleştirmek adına adeta yemin etmiş gibi davranmaktalar. Çok kısa bir süre önce Diyaneti istemiyoruz, diyanet olmamalı diyen HDP eş başkanı, daha sonrasında bu ülkenin inancını yıllarca toprağa gömen, analarımızın babalarımızın kutsal kitabını saklamalarına sebep olan, ezanı Türkçe okutan, camileri ahıra çeviren CHP zihniyeti, şimdilerde ezanın sesini susturmaya, diyanet işleri başkanlığını kaldırıp, bütün dinlerin temsil edildiği din işleri dairesi haline getirmeye ve daha da öteye gidip bu ülkede resmi din İslam’dır ifadesini artık kaldırmanın zamanı gelmiştir diyecek kadar, bu ülkede imamlar ak partinin birer tetikçisi, birer militanı diyecek kadar, bu ülkenin diyanet işlerinden sorumlu başkanına zevat diyecek kadar aşağılık ifadeler kullanmaktan geri kalmamışlar.
Burada her hangi bir partiyi, kişiyi savunmak için bu ifadeleri kullanmıyorum ama dinime dil uzatanın dilini, el uzatanın da elini koparacağımızı tekrar tekrar bilsinler istiyorum.
Din görevlisi kardeşlerimizin emeğini çalan bu zihniyetler ezanı susturup çan mı asacaklar ülkeme, Müslüman’ın derdini papada mı danışacaklar.
Hıristiyanlar aptalları kullanır, satılmışlarla birlik olur, dinsizlerle iş birliği yapar.
Bu partilerin tutumunu tekrar gözden geçirmeleri, aksi durumda bu ülke sınırları dışında siyaset yapmalarının elzem olduğu kanaatindeyim. Bu toprakların yüzde 99’ u Müslüman, bu ülke bütün dinlere hoşgörülü olacak kadar da erdemli bir ülke.
Bu partiler böyle yapmaya devam ederse yüzde 99’un dışında kalan yüzde birlik inançsız kesimi bu partiler olarak ilan edeceğim.  Yüzde birlik kesime sahip olan CHP-HDP çıkıp bu ülkenin dinini tekrar taksim etmeye, ortak saldırı alanı olarak İslami gözlerine kestirmeye hiç bir Müslüman kardeşim izin vermeyecektir.
Bütün kardeşlerin ortak söylemi bu partiler için şu şekildedir; Bir kere izin verdik ahırlarda namaz kıldırttınız, bir kere izin verdik bizi dinsiz yetiştirmek için elinizden geleni yaptınız,
Sizin tadınıza bir kere halk olarak baktık, anladık ki sizin yoğurdunuz ekşi, ekmeğiniz de kurtlu. Siz dahi iktidar olmaya inanmazken, koalisyon olmayla yetinecek kadar avuntuya kapılmışsınız, unutma! Muhalefet olmayı başaramadın, iktidar olmayı da başaramazsın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR