Ümit Özdağ uyardı: İzmirliler, suyunuz zehirleniyor!

Ümit Özdağ uyardı: İzmirliler, suyunuz zehirleniyor!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İzmirlileri dikkatli olmaları için uyardı. Özdağ, Efem Çukuru’ndaki altın madeni çalışmalarının İzmir’in içme suyu kaynaklarını olumsuz etkilediğini kaydetti.

İzmir'in içme suyu kaynaklarının altın madeni faaliyetleri nedeniyle tehlikeye girdiği endişeleri artıyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Efem Çukuru'ndaki altın madeni çalışmalarının İzmir'in içme suyu kaynaklarını olumsuz etkilediğini belirtti. Özdağ, madenin İzmir'in suyunu zehirlediğini ve bölgede yapılması gereken barajın da bu sebeple ertelendiğini ifade etti.

1-005.jpg

İÇME SUYU ZEHİRLENİYOR

Ümit Özdağ, İzmir'e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Efem Çukuru'ndaki altın madeni tesislerini ziyaret etti ve burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Efem Çukuru'ndaki bu maden, İzmir'in su kaynaklarını zehirlemekte ve ciddi bir çevre felaketine neden olmaktadır. İzmir'in içme suyu kaynaklarını tehdit eden durum, çevre sağlığı açısından büyük endişelere sebep olmaktadır"

Özdağ, Zafer Partisi olarak ellerinden geleni yapacaklarını ve bölgedeki tüm madenlerin kapatılmasını sağlayacaklarını belirterek, "Doğayı tahrip etmeden çalışmalarına izin vereceğiz. Biz Zafer Partisi olarak diğerlerinden farklıyız çünkü biz Atatürk'e ihanet etmiyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.