Osman Doğan

Osman Doğan

Unutmayın Dostlarınız başarınız için sevinir, düşmanlarınız başarısızl

Unutmayın Dostlarınız başarınız için sevinir, düşmanlarınız başarısızl

Artık yeter!

Klasik, bilindik cümlelerle tekrar bir beyin cimlastiği…

Kuruluşundan itibaren hedef tahtasına oturtulmuş bir millet… Yaşamın bütün boyutlarını eline almak için uğraşan bir  üst akıl… Ve onların bütün ülkelere yerleştirdiği maşaları…

Bir seçim yaşadık… Bu seçimde her nedense Dünya bir başka ilgilendi bizimle. Gazeteleri okurken  ne kadar önemsendiğimizi düşünen bireyler olduk çıktık. Peki bu önemseyiş, bu birden artan aşırı seviş, nedendi?

Bir zamanlar Türkiye’nin kurtuluşu için gerekli olan tek parti az önce saydığım mihraklar tarafından övülürken, dünyaya örnek gösterilirken, 13 sene içerisinde  Ak Parti’ye saldırı yapılmıyordu da, neden şimdi kollar sıvandı, kılıçlar çekildi… İstenilen neydi? Verilmeyen neydi?

13 Sene önce Ak Parti isminden bir adım evvel, gönlümüze, ruhumuza taht kuran Recep Tayyip Erdoğan, neden şimdi en ağır ithamların, en ağır saldırıların hedefi haline geliyordu.  Neden şimdi istenilmeyen adam ilan edilmek için, türlü akıl oyunları kuruluyordu.

Üst aklın Ak Parti kurulurken  takındığı tavır ile  şimdiki  tavrı arasında  derin bir  uçurum oluştu, peki bunun  sebebi neydi.. Birileri planlarına, düzenlerine çomak sokacak bir girişimde mi  bulundu. Ya da o biri artık uyanmış, farkına  varmış  ve farkındalık için kolları mı sıvamıştı?

Bu ülkeye ihanet etmeyecek tek bir kesim vardır… O da milli duygularla devletinin kölesi olanlar. Onun haricinde  herkes nefsine, fikrine, hırslarına yenilme konusunda adem oğludur. Fakat milli duyguların süvarileri bu konunun  dışında kalmaktadır.

Farkındalık oluşturmak isteyen Recep Tayyip Erdoğan yaşanılan bütün ihanetlerden dersler çıkarmalı, devleti için can siperane çalışan milli gençlik uzantılarının koşulsuzluğunu  tekrar hatırlamalı.Aksi durum hükümetin içerisine çöreklenmeyi, hatta göz nuru olan Ak Parti’nin gözlerinin önünde nasıl eridiği görmeleri, kaçınılmaz olacaktır.

Usta tabirle yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değişmeme kıssasını söyleyeni ile birlikte  tekrar  hatırlamalı yad etmeli…

Fransa dinlenmiş…Türkiye dinlenmiş, Almanya dinlenmiş… Evet büyük ülkelerin içinde adınımızın anılması bizi önemsedikleri gösterir. Fakat unutulmamalı, Fransa  ve Almanya’nın önemsediği bir Türkiye için Üst aklın emrinde hareket eden  ve öyle görünmemizi isteyen iki ülke…Planın bir parçası da budur.

Dünya onların istediği gibi  yeniden düzenlenmeli. Merkez bir olmalı. Asya  ‘ana’ göreviyle Avrupa’yı doyurmalı, Avrupa teknoloji üreterek dünyada ekonomiyi tekrar tanzim etmeli ve  sabanla tarlasını sürenin ürettiği organik buğdayı tüketmeli, diğerleri İsrail’in pazarından kopma GDO ’lu ürünlerle yeni bir Frankenstein  nesli oluşturmalı. Bu yeni nesil aşırı GDO ‘ya maruz kalıp dini değerlerini taksim edecek bir yeteneğe bürünmeli…

Oyun net…tuzak büyük. Maşaları görevlerini layıkıyla yapmakta… Cumhurbaşkanının Ak Saray’da vermiş olduğu  iftar yemeğini 4.600 tl den 240 Bin TL ye çıkaracak yeteneğe sahipler. Diyanet İşleri Başkanının arabasını 350 Bin den 1 Milyona  çıkarmakta mahirler. Ve de sipariş haber üretmekle üzerlerine yok.  Yeri gelmişken Diyanet İşleri Başkanının kullanamadığı  ve 350 Bin TL olan rakamı 350 BİN  EURO yaparız olur biter diyen kim? Aklı veren kim?

Son olarak Ak Partinin yüzde 41 oranını başarısızlık olarak gösteren ve  Manşet manşet Erdoğan yıkıldı, Erdoğan devrildi tarzında  sevinçlerini  kanlı kalemlerine  dökenler kim…

Unutmayın Dostlarınız  başarınız için sevinir, düşmanlarınız  başarısızlığınız için…

Sevinenlerin kimler olduğuna bakıp, kendimize çeki düzen  vermemizin zamanı geldi, geçiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR