Vatandaşa 31 Ekim çağrısı: Turgut Altınok’un kafası karıştı

Vatandaşa 31 Ekim çağrısı: Turgut Altınok’un kafası karıştı

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçim çalışmalarında vatandaşlardan oy isterken 31 Ekim vurgusu yaptı. Çoğu programında 31 Ekim diyen Altınok, o tarihte ne var dedirtti.

AK Parti, aday tanıtım toplantılarında Ankara için Turgut Altınok’un aday olduğunu açıklamış ve Altınok seçim çalışmalarına başlamıştı. Her gün en az bir ilçeyi ziyaret eden Başkan Altınok, vatandaşlara seslenerek 31 Mart için destek istedi. Yoğun programına devam eden Turgut Altınok, ilçe ve program ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarında bir detayla dikkatleri üzerine çekti. Konuşmasında 31 Mart tarihindeki seçimi 31 Ekim olarak dile getiren Turgut Altınok, vatandaşlara ‘31 Ekim için destek istiyorum’ sözlerini söyledi.

“ANKARAMIZA GÜNEŞ DOĞACAK”

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, bazı programlarında seçimin 31 Ekim’de olduğunu düşünerek seslendi. Daha önce “31 Ekim akşamı Ankaramıza güneş doğacak” diyen Altınok, başka bir programda ise “31 Ekim akşamı Ankara’nın ışıklarını yakacağız” dedi. Altınok’un bu sözleri sonrası vatandaşlar sosyal medyada çeşitli yorumlar yaparak ’31 Ekim’de Turgut Altınok için ne oldu?’ diyerek araştırmaya başladı.

CÜMLESİNİ HEMEN TOPARLADI

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, katıldığı bir etkinlikte davetlilere seslenirken “Geldi 31 Ekim değerli hemşerilerim” dedi. Altınok’un bu sözleri üzerine salondan ‘mart mart’ şeklinde uyarı gelince Altınok, “31 Mart, ekim nereden geldi. 31 Mart” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.