Yaşar'dan Örnek Sanayi Sitesi’ne ziyaret

Yaşar'dan Örnek Sanayi Sitesi’ne ziyaret

Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, Örnek Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve işçilerin sıkıntılarını dinledi.

Sanayi sitesinde çalışan işçi ve dükkan sahipleriyle sohbet eden Yaşar “Esnaflıktan gelen bir vatandaş olarak yaşadığınız sıkıntıların farkındayım. Öncelikle esnafa nasıl davranılması gerektiğini biliyorum ve personelimizi de 10 yıldır bu düşünce doğrultusunda eğitiyoruz” dedi.

Yaşar, “Esnafın ve üreticinin para kazanması gerekiyor. Çünkü üreticinin para kazanamadığı bir ülkede devlet kurumlarının işlevini devam ettirmesi imkansızdır. Yerel ve genel tüm yöneticiler vatandaştan alınan vergiler sayesinde maaş alıyor, hizmet sunuyor. Devleti yönetenlerin bir an önce ayakları yere basan politikalar üreterek, esnafın ve sanayicinin sesine kulak vermesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

 “Seçim zamanı değil her zaman yanımızdasınız”

Başkan Yaşar ile sohbet eden Örnek Sanayi esnafı “Biz sizden çok memnunuz. Bunu yüzünüze karşı söylüyorum. Allah yolunuzu açık etsin, sizi başımızdan eksik etmesin. Sadece seçim zamanında değil her zaman gelip sıkıntılarımızı dinliyor, bize destek oluyorsunuz. Sanayici, ekonomik olarak çok kötü durumda. İnsanlar zorunlu olmadıkça para harcamıyor. Aldığımız ürünler ve oto parçalarının tümü geçen yıl aldığımız fiyatlara göre 2 kat zamlandı. Borçlarımızı ödeyemez hale geldik. Ülkeyi yönetenlerin artık sesimizi duyması gerekiyor” ifadelerinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.