Yetkili isim açıkladı: Aralık ayının favorisi Konya

Yetkili isim açıkladı: Aralık ayının favorisi Konya

Aralık ayının favori tatil yerleri belli oldu. Varal Turizm Kurucusu Bülent Varal, vatandaşların Aralık ayında tatil turları için Konya'yı çok sık tercih ettiğini söyledi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) son verilerine göre, 2023'ün 3. çeyreğinde Türkiye'nin turizm giderleri 1 milyar 933 milyon dolara ulaştı. Bunun 1 milyar 491 milyon dolarını kişisel, kalan kısmını ise paket tur harcamaları oluşturdu.

Ankara çıkışlı turlar düzenleyen Varal Turizm'in Kurucusu Bülent Varal, Aralık ayının gelmesiyle birlikte favori tatil noktalarını açıkladı.

ÇİFTLERİN TERCİHİ 2 NOKTA

Varal, "Turlarımızı uygun fiyatlarla düzenlerken konfordan ödün vermiyoruz. Turlarımızı dışarıdan araç kiralamadan kendi bünyemizdeki araçlarımızla, tam zamanlı çalışan şoförlerimizle ve rehberlerimizle gerçekleştiriyoruz. Aslında, dışarıdan alım gideri olmadığından kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla erişilebilir kılıyoruz" dedi. Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre Bülent Varal, bu ayın popüler turlarını şöyle anlattı:

ARALIK'IN FAVORİSİ KONYA

"Ankara'da deniz olmadığı için Bartın, Amasra çok tercih ediliyor. Ayrıca, Nevşehir turlarımız da yoğun talep görürken, yurt dışında vizesiz Balkan turları ilk sırada yer alıyor. Özellikle aralık ayında ise Şeb-i Arus nedeniyle Konya şehrimiz ön plana çıkarken karseverler Ilgaz ve Erciyes kayak merkezlerini tercih ediyor."

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.