Cesetle bankaya gelip kredi çekti! İzleyenler şok oldu

Cesetle bankaya gelip kredi çekti! İzleyenler şok oldu

Bir kadın amcası olduğunu iddia ettiği yaşlı bir adamın cansız bedenini bankaya getirerek kredi çekmeye çalıştı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yaşayan bir kadın amcası olduğunu iddia ettiği yaşlı bir adamın cansız bedenini bankaya götürünce tutuklandı. Olayın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

CANSIZ BEDENLE KREDİ ÇEKİLDİ

Brezilya medyası sosyal medyanın gündemine bomba gibi bir haber ortaya attı. Edinilen bilgilere göre Rio de Janeiro'daki bir kadın yaklaşık 3.400 Dolar tutarındaki krediyi çekmek için yaşlı bir adamın cansız bedenini bankaya götürdü. Ülkenin en büyük haber yayıncısı olan TV Globo, olay anında ait videonun bulanıklaştırılmış bir versiyonunu izleyicileri ile paylaştı ve kadının isminin Érika de Souza Vieira Nunes olduğunu açıkladı.

ÇALIŞANLAR ŞÜPHELENDİ

Sosyal medyada kısa sürede gündem haline gelen görüntülerde şüpheli kadının yanında tekerlekli sandalyede oturan solgun bir adam görünüyor. Kendisini yaşlı adamın yeğeni olarak tanıtan Nunes adamla konuşuyor ve ondan kredi çekmek gerekli belgeleri imzalamasını istiyor. Bir yandan adamın başını dik tutmaya çalışan kadın bir yandan da adamın elini tutarak "Amca bu belgeleri imzalaman gerekiyor. Senin yerine imzalayamam ama yardım edebilirim" diyor. Ancak adamın tepkisiz ve garip görüntüsü banka çalışanlarını tedirgin ediyor.

BANKAYA GELMEDEN KISA SÜRE ÖNCE ÖLMÜŞ

Görüntülerde çalışanlardan birinin 'O iyi görünmüyor, rengi biraz garip' dediği duyuluyor, Nunes ise bunun tamamen normal olduğunu iddia ederek 'O hep böyledir, konuşmaz' diyor ve adama soruyor: 'Amca yeniden hastaneye gitmek ister misin?' çalışanlar, kadının söylediklerine inanmayınca durumu polise bildirdiler. Olay yerine gelen polis, ismi Paulo Roberto Braga olarak açıklanan adamın adamın birkaç saat önce öldüğünü belirledi.

OLAY ANINDA TUTUKLANDI

Ölen amcasını kredi çekmek için bankaya getiren kadın olay yerinde tutuklandı. Öte yandan, polis 68 yaşındaki adamın tam olarak neden öldüğünün ve yanındaki kadının gerçekten akrabası olup olmadığının araştırıldığını açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.